Glorii arădene

Din nou pe teren, pentru marele Petschovsky!





Vechii utişti îl readuc în prim-plan pe fotbalistul simbol al Bătrânei Doamne, Iosif Petschovsky, prin a patra ediție a Memorialului dedicat lui „Csala”. Gheorghe Vaczi II și Ionel Costin au anunțat că turneul din 2011 se ține duminică dimineață, la Sala Sporturilor Victoria, cu invitați FC Bihor, Poli, Bekescsaba și, bineînțeles, UTA.

„Sperăm să fie cât mai mulți arădeni alături de noi, pentru a onora memoria marelui Iosif Petschovsky. Printre invitații de marcă ai turneului se numără Emerich Jenei, Ioan Igna, care au jucat alături de Petschovszky, dar și Laci, fiul cel mic al lui Csala”, a dezvăluit Vaczi.

La ora 10,00, înaintea meciurilor de la Polivalentă, utiștii sunt așteptați la cimitirul Eternitatea, pentru un pelerinaj la mormintele „alb-roșiilor”. În cimitirul de lîngă stadion se odihnesc, pe lângă Petschovsky, Nicolae Dumitrescu, Zoltan Farmati, Gheorghe Vaczi I, Otto Dembrovschi, Radin Dușan sau Marian Sinescu. Memorialul începe la ora 11,00.

Alături de Vaczi, din Old-boys Club UTA fac parte nume ca Domide, Biro, Axente, Sima, Metskas, Șchiopu, Cazko, Tăucean, Cura, Gherghel sau antrenorul emerit Alexandru Dan. Lotul arădean e format din Szabo, Mihaly – Gaica, Grad, Țîrlea, Ungur, Mutică, Stupar, Nagy, Mitu, Mănăilă, Szel, Nadiu, Țîrlea, Hirmler, Burtea, Beserman, Lazăr, Negrău, Nădăban.

Old boys UTA a organizat a patra ediție a Memorialului în colaborare cu Consiliul Județean Arad (prin Centrul Cultural Județean), Direcția Județeană de Sport Arad și Asociația Județeană de Fotbal Arad.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button