Glorii arădenezTOP ARTICOLE

Old Boys UTA: 2014 ar putea aduce meciuri cu Generația de Aur și Bayern Munchen!





tarlea vaczi costin biroConducerea Old Boys UTA a prezentat astăzi calendarul pe 2014, care include borne noi și atractive, pe lângă cele tradiționale.

Ionel Costin, vicepreședintele veteranilor utiști, a menționat că acțiunile tradiționale vor fi continuate în 2014 – Memorialul Legendelor se va desfășura în august, turneul dedicat lui Iosif Petschovsky e în octombrie, iar cel care-l readuce în prim-plan pe Brosovszky încheie anul, în decembrie. „Marea bucurie a anului trecut a fost că i-am avut și pe suporteri alături de noi. Am adus echipe consacrate în ultimii ani la Arad. Acum, de Zilele Orașului, încercăm să le oferim arădenilor un meci cu echipa națională a României din anii 90-95, așa-zisa Generație de Aur”, a dezvăluit Costin, menționând că trupa de old-boys a UTA-ei va continua și meciurile județul Arad.

Dar până fotbaliștii de altădată vor reveni în arenele arădene, agenda cuprinde o acțiune de marcă. În luna iunie, Old Boys UTA onorează tradiționalul meci din Germania, cu VfL Waldkraiburg. Cu ocazia vizitei în țara de unde izvorăște Dunărea, alb-roșiii au confirmat prezența la un puternic turneu în orașul austriac Kössen, aflat la granița cu Germania. „Turneul e la ediția cu numărul 30 și e organizat de Rusalii. Anul trecut a participat, de exemplu, Bayern Munchen, se pare că și în acest an o va face. Vom fi 16 echipe din 10 țări, sunt așteptate nume importante, inclusiv din Italia. Așteptăm să primim lista finală”, a punctat Gheorghe Vaczi. De asemenea, arădenii ar putea juca un meci cu echipa națională a statului Lichtenstein! Expediția se desfășoară între 3 și 9 iunie.

Utiștii vor să fie la înălțime în Țara lui Mozart, așa că antrenorul Mihai Țârlea a decis să împrospăteze efectivul cu toți fotbaliștii trecuți de 35 de ani (condiție obligatorie) disponibili. „Pe lângă echipa de bază, vom încerca să-i cooptăm pe Grozav, Mîrne, Botiș, Panin, Ciubăncan, Bebe Mitu sau Grădinaru”, a spus cel care-i conduce de pe bancă pe arădeni împreună cu Sandu Gaica și Marius Grad.

„Mă bucură că suntem activi, se vede că „trăim” și ducem numele UTA-ei în continuare în lume. Baza întâlnirilor noastre e pur amicală, dar sigur că nu ne convine să nu câștigăm”, a concluzionat Gabor Biro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button