UTA Arad

Cuedan s-a despărțit de Pîncota și redevine jucătorul UTA-ei





După iminenta despărțire de Alexandru Sorian, echipa fanion a Aradului are un nou mijlocaș central ofensiv în curte. Flavius Cuedan și-a terminat conturile mai repede cu Șoimii Pîncota și a redevenit jucătorul UTA-ei. „Eram împrumutat până în vară la Pîncota, dar președintele Pavel Piroș, căruia vreau să-i mulțumesc pentru colaborarea de un an și jumătate, mi-a înțeles dorința de a pleca și am semnat rezilierea amiabilă a contractului. Le doresc multă baftă foștilor mei colegi, sunt convins că-și vor îndeplini obiectivul”, a precizat tânărul fotbalist, care a evoluat un an și jumătate în „alb-negru”, trecându-și în cont și două goluri și 5 pase decisive.

De ieri, de când s-a despărțit oficial de gruparea din Podgoria arădeană, Cuedan a redevenit fotbalistul „Bătrânei Doamne”, cu care a semnat până în vara anului viitor. „Conducerea clubului a știut mereu ceea ce am făcut, e la curent și acum cu situația mea. Mai departe, nu știu exact ce va fi”, a adăugat fotablistul, care va împlini 23 de ani peste numai două zile.

Crescut de Atletico, Flavius Cuedan a debutat în Liga a 2-a la UTA în urmă cu 5 sezoane, între timp mai evoluând în eșalonul secund și în tricoul celor de la FC Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button