National Sebis

Amical livetext: ACS Poli – Național Sebiș 3-1, final





Fiindcă sebișenii au întârziat pe drum, amicalul dintre ACS Poli Timișoara și Național Sebiș, de pe terenul doi ala bazei sportive din Complex, a început cu 35 de minute mai târziu decât ora stabilită inițial (11). Florin Marin și Rică Neaga au trimis pe teren următoarele echipe:

ACS Poli: Smaranda – Belu, Bocșan, Cânu, D. Popescu – Melinte, O Popescu – Bărbuț, Llorente, Martinez – Zicu.

Sebiș: Bujor – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Zurbagiu, Mihuța, Avramescu – Radu, Rus, Velici.

Din minutul 9, timișorenii au trecut în avantaj. Bărbuț a recuperat în balon, l-a angajat pe Lorente care a centrat perfect pentru golul lui Zicu (foto): 1-0. În minutul 19, ACS-ul și-a majorat avantajul, prin spaniolul Llorente, care  l-a învins pe Bujor cu un șut la colțul lung de la 16 metri. Sebișul a replicat în minutul 35, printr-o acțiune frumoasă, ratată însă de Velici. Atacantul a scăpat singur cu Smaranda, dar a tras pe lângă poartă. După o oră, adică prima repriza, gazdele conduc cu 3-0, după a doua reușită a lui Zicu, venită după o acțiune personală a lui Bărbuț.

Pe teren au intrat în partea secundă: Alin Ignea, jucătorul curtat în această iarnă și de UTA, Mailat, Motreanu și doi fotbaliști în probe: un sîrb și atacantul Anagor. La Sebiș, au intrat în luptă: Susan, Dăruială, Unguru, Lazea, Tomșa și Țoca.

Velici a amenințat din nou buturile adverse cu o lovitură liberă ce a trecut puțin pe lângă vinclu. La ACS Poli mai joacă: Podină, Friedrich și Igor, iar la Sebiș, fundașul sârb – Basic.

Sebișul a recuperat din dezavantaj prin Velici. Pe o contră, după o pasă lungă, atacantul Naționalul a ciupit mingea din fața lui Smaranda și e 3-1.

Pe final, la timișoreni a mai intrat și portarul de rezervă, Mario Contra. Scorul nu a mai suferit modificări, astfel că sebișenii pierd cu 3-1 primul amical al iernii, cu prim divizionara ACS Poli.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button