National Sebis

După amicalul cu Poli, Neaga – în vizită la „alb-roșii”: „Să fim cât mai competitivi în retur!”





Sebișul nu i-a putut ține piept prim divizionarei ACS Poli, care, pe lângă faptul că are valori individuale superioare și e mai omogenă, a intrat în cea de-a treia săptămână de pregătiri. În ciuda faptului că nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei, trupa de pe Crișul Alb a avut momentele sale de joc bun, curajos, Gelu Velici fiind de departe cel mai ambițios elev al lui Rică Neaga.

La finalul confruntării disputate pe durata a două reprize de câte 60 de minute, noul „principal” al grupării de pe malul Crișului Alb a subliniat următoarele: „Am bifat un test util, cu o echipă mult mai bine cotată. În plus, sunt în fața noastră din punct de vedere al pregătirii, noi practic, astăzi, am făcut cel de-al cincilea antrenament al anului. Scorul nu a contat deloc, ci am dorit să văd reacția jucătorilor mei și, în general, am fost mulțumit. Băieții sunt dornici de muncă, vor să crească ca și individualități și echipă. E început de drum, încerc să-i fac să înțeleagă pe jucători exact ceea ce vreau de la ei”, a precizat fostul atacant al Stelei.

Neaga mai recunoaște că lotul va mai suferi modificări. „Probabil, vom mai renunța la câțiva jucători, dintre cei care nu intră în planurile tactice și vom aduce alții. Vrem să fim cât mai competitivi în retur, avem de recuperat destule puncte pentru a ne îndeplini obiectivul”, a adăugat antrenorul trupei de pe Crișul Alb.

După amicalul de la Timișoara, delegația Sebișului a făcut recuperare la Hotelul Parc din Moneasa, acolo unde sunt cazați și utiștii. De fapt, staffurile tehnice ale celor două grupări s-au intersectat și au vorbit despre… fotbal. Rivali în derby-urile Steaua – Dinamo, Neaga și Drăgan au avut destule amintiri de depănat.

Mâine, sebișenii se pun din nou pe drum. Vor călători la Cluj, pentru a întâlni, joi (de la ora 11), într-un meci de verificare pe Universitatea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button