Fotbal judetean

Peii – Burian, noul cuplu de atacanți al pecicanilor





După despărțirea de Flavius Băd și trecerea în planul secund a lui Trif și Fabian, Progresul Pecica avea mare nevoie de un atacant lângă golgheterul Codrin Peii. Și, la începutul acestei săptămâni, au fost finalizate discuțiile cu Carlos Burian, dar și clubul la care a evoluat în tur, Victoria Felnac. „Palma a fost bătută atât cu jucătorul, cât și cu președintele Ristin de la Felnac. Carlos e unul dintre jucătorii pe care mi i-am dorit mult în această iarnă, iar conducerea a făcut tot posibilul să mi-l aducă și nu pot decât să-i mulțumesc pentru asta”, spune antrenorul „galben-albaștrilor”, Lucian Ciba.

În prima parte a anului trecut, atacantul de 26 de ani se afla în lotul divizionarei secunde, Șoimii Pîncota, pentru care – însă – nu a evoluat deloc în stagiunea de primăvară. În eșalonul trei, Burian a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai „șoimilor”, dar de la promovarea în eșalonul doi a avut apariții meteorice pe gazon. În toamna anului trecut, a reușit cinci goluri în tricoul lui VI-FE.

Reunită de o săptămână, Progresul nu se poate lăuda cu o „garnitură” prea stufoasă. „Am 14-15 jucători la antrenamente, dar în zilele următoare sper să mai aducem doi-trei jucători. Mai suntem în discuții cu un fundaș central, dar și câțiva juniori”, a adăugat Ciba, care în weekend își va conduce echipa de pe margine la turneul de fotbal de sală, unde Pecica e campioană en-titre.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button