Fotbal judetean

Președinte CS Beliu: „Avem și noi mândria noastră”





Citind articolul în care surse din cadrul clubului CS Ineu au afirmat că scorul a fost de 7-0 la amicalul dintre ineuani și beleni, președintele CS Beliu, Nicolae Berce ne-a contactat pentru un drept la replică.

„Am acceptat să jucăm un meci de pregătire la Ineu chiar în ziua reunirii lotului nostru, în condițiile în care gazdele se pregătesc zilnic de trei săptămâni. Ne-au lipsit patru titulari și am dus doi jucători din Bihor pentru probe de joc și ne-am prezentat la un meci în care credeam că vom putea vedea cum se prezintă jucătorii după pauza de iarnă. Din păcate, arbitrul a fost antrenorul secund al gazdelor, Costel Filipaș, care a acordat două penalty-uri la faulturi în afara careului și validând un gol din offside. Terenul Armonia nici măcar nu era marcat, nu se vedeau prin zăpadă urme de linii de careu. Și noi am marcat două goluri, prin Goldiș și unul dintre bihoreni, iar la scorul de 3-2 pentru ineuani, cu vreo 10 minute înainte de final, Filipaș nu a văzut un offside din care au marcat pentru 4-2. Atunci am decis să scot echipa de pe teren, avem și noi mândria noastră.” ne-a declarat Nicolae Berce, președintele CS Beliu.

Despre lupta pentru promovarea în Onoare, conducătorul belenilor a precizat: „Ne întărim în această iarnă cu câțiva jucători, vrem să fim mai serioși în pregătire și să promovăm de pe primul loc al seriei. Echipa va merge și în cantonament la Moneasa și vom mai avea cîteva jocuri de pregătire pentru a putea îndeplini obiectivul acestui sezon”









Un comentariu

  1. Dute mey omule si veziti de treaba ta ca tu tot timpu ai ceva de spus……stii doar sa scoti echipa de pe teren si sa o duci acasa,asta o sa stie si jucatori in retur si o sa faca multe probleme…….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button