Fotbal judetean

Sîntana a valorificat avantajul terenului propriu și merge în finala Campionatului Județean de sală





După Macea, Satu Nou, Șiria și Pecica, a venit rândul orașului Sîntana să organizeze una dintre „zonele” Campionatului Județean de fotbal în sală. Trupa gazdă, nimeni alta decât vicecampioana en-titre și-a tăiat în cele din urmă partea leului.

După rezultatele meciurilor din grupă, configurația clasamentelor a arătat astfel:

clas444

 

În semifinale: Unirea Sîntana – Șoimii Șimand 11-3 și CS Ineu – Recolta Apateu  4-2. Ultimul act a fost spectaculos, câștig de cauză având Sîntana, cu scorul de 3-2, după reușitele semnate Martin, Lanțoș, Cosmin Pop, respectiv Talpaș și Botaș.

Pentru „uniriști” a fost chiar prima întâlnire a anului, urmând ca de azi să demareze antrenamentele pe teren mare. „Pentru prima mișcare a fost bine. Sigur, nu avem un obiectiv în câștigarea trofeului, dar, pe undeva, avem o datorie morală să respectăm statutul de vicecampioană de acum un an zile. Nu vom perturba deloc programul de pregătire pentru acest turneu, dar – totodată – sperăm să ne prezentăm onorabil pe 24 februarie”, ne-a declarant Dinu Donca.

Profesorul de pe banca Sîntanei a folosit următorul lot de jucători: Ionel Dulhaz – Andrei Matei, Andrei Peia, Adrian Paven, Valentin Lanțoș, Iulian Vuin, Cosmin Popa, Rafael Varga, Claudiu Popa, Cătălin Martin, Alin Ginchină, Lucian Ginchină și Ciprian Matiș.

„Zonalele” se încheie în weekend în sălile de la Vladimirescu (30 ianuarie) și Gurahonț (31 ianuarie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button