Fotbal judetean

CJA are de astăzi o nouă componență. Cadar: ˝Vrem să creștem credibilitatea arbitrilor.˝





În această seara, la hotelul Iris, în prezența presei și a conducerii AJF Arad, Răzvan Cadar și-a prezentat echipa cu care va conduce arbitrajul județean. Acesta  a mulțumit fostului președinte Claudiu Tripa pentru ce a făcut în mandatul său și a reafirmat intenția de a continua proiectele bune începute de acesta.

Adrian Lucaci, președintele AJF, a urat succes comisiei și a spus că nu-i invidiază pentru munca ce o desfășoară și speră ca să se îmbunătățească nivelul arbitrajului județean, arbitri să ia deciziile care le consideră, bazate pe regulament și a dat asigurări că Răzvan Cadar va conduce o comisie independentă a AJF.

 

Iată componența Comisiei Județene a Arbitrilor, cu scurte prezentări ale persoanelor și obiectivelor și semnalăm o premieră, fiecare membru are propria adresă de mail unde poate fi contactat!

Răzvan Cadar este președintele comisiei, are 35 de ani, este căsătorit și are un copil. Este consilier parlamentar, vorbește limba engleză și este arbitru din 1996 și a fost component al lotului pentru Liga a treia între 2004 și 2013.

cadar

Obiectivele strategice și operaționale pe care și le-a propus noul președinte sunt: credibilitate pentru arbitri și observatori, consolidarea autonomiei CJA, strategii de atragere a tinerilor spre arbitraj prin parteneriate cu IȘJ și Universițățile arădene, strategii de retenție a resurselor, recompensarea valorilor, comunicarea internă și externă, transparență și rapoarte periodice de activitate. Se va ocupa personal de delegările de la Liga a patra.

A preluat o elită de 8 arbitri divizionari, pe lângă Ovidiu Hațegan care este un model pentru toți, Aradul are 3 arbitri în lotul Ligii a doua și 4 în lotul Ligii a treia și dorește să crească numărul acestora în anii ce urmează. La cursul pentru formarea de noi arbitri sunt 17 participanți.

Contact: presedinte.cja.arad@gmail.com

 

Marius Alexa este vicepreședinte, este cel mai tânăr din comisie, are doar 30 de ani, un copil și este de profesie inginer constructor. Vorbește limba engleză și este arbitru din 2003, între 2009 și 2015 a fost component al lotului ligii atreia.

Noul vicepreședinte va coordona departamentul tehnic, își dorește continuitate în pregătirea teoretică, actualizarea permanentă cu noutățile din domeniu, creșterea calității tehnice, va pune accent pe seriozitate, constanță, viața sportivă a arbitrilor, luciditate și psihic. Contează pe suportul arbitrilor consacrați și va fi și observator de arbitri.

Contact: vicepresedinte.cja.arad@gmail.com

 

Romulus Tănăsescu va coordona departamentul marketing-comunicare și va fi și secretarul comisiei. Are 42 de ani, căsătorit, un copil, este economist și ocupă o funcție de manager regional, vorbește engleza, este arbitru din 1991 și observator din 2015.

tanasescu

Își propune o relație strânsă cu presa, bazată pe transparență, se va ocupa de situl cja-arad.ro pentru a fi permanent la zi cu toate informațiile, va folosi social media ca și mijloc de comunicare.

Contact: marketing.cja.arad@gmail.com

 

Buda Leontin se va ocupa de Ligile 5 și 6, are 47 de ani, este căsătorit, de profesie consultant financiar, arbitru din 1991, component al lotului Ligii a patra și observator de arbitri din 2014. Își dorește imparțialitate la delegări, ținând cont de importanța jocurilor.

Contact: liga5.cja.arad@gmail.com

cja

Tiulea Corneliu va coordona departamentul observatori instructori – mentori, are 65 de ani, este căsătorit și are un copil. De profesie este economist, a fost arbitru începând cu 1983 și observator dina nul 2000. A deținut și funcția de președinte al CJA între 2002 și 2004. Decanul de vârstă al comisiei nu s-a așteptat la desemnarea sa dar a dat asigurări că împreună cu Vasile Rad se vor ocupa de bunul mers al acestui departament. Pentru a putea avea un arbitraj corect, soluția ar fi, în opinia experimentatului arbitru și observator, filmarea partidelor de către gazde. 

Contact: observatori.cja.arad@gmail.com

 

Vanci Valentin se va ocupa de departamentul disciplină. Are 39 de ani, este căsătorit, un copil, este jurist și vorbește engleza. Își dorește să fie o prezență discretă iar activitatea sa să se bazeze pe patru principii: integritate, imparțialitate, corectitudine și exigență.

Contact: disciplina.cja.arad@gmail.com

 

Sorin Rotaru se va ocupa de departamentul economic financiar-administrativ , are 31 de ani, este căsătorit, este de profesie administrator de sisteme informatice, vorbește engleza și germana, este arbitru din 1999 și a fost component al lotului Ligii a treia între 2005 și 2012.

Își dorește transparență totală în gestionarea fondurilor, condiții propice pentru desfășurarea activităților, consolidarea și dezvoltarea bazei tehnice și materiale.

Contact: financiar.cja.arad@gmail.com

Le urăm succes!









Un comentariu

  1. Ar fi foarte interesant pt microbiști, pt cine este consilier parlamentar Cadar? În rest aceeași Marie cu alta palarie….

    0
    0
    1. Poetule de la Mailat,
      Credeam că ești mai informat.
      Te-anunț acum, un pic tardiv,
      Peștele nu-i ,,Obiectiv”!

      0
      0
    1. De te pricepi la fotbal precum scrii,
      Atunci, las-o-n … mă-sii,
      Căci nu poți să fii ,,Obiectiv”,
      Când gândești așa tardiv!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button