Fotbal judetean

Gherghel a reușit „dubla” la primul amical al Progresului





Unirea Șeitin a fost primul adversar al pecicanilor în amicalele iernii. Chiar dacă a avut două absențe importante, Peii (accidentat) și Vali Fritea, învoit, Progresul nu a avut mari probleme în a se impune împotriva divzionarei a cincea.

A fost 3-1 pentru „galben-albaștrii”, după „dubla” lui Gherghel și reușita lui Arsene. Gazdele au punctat la o fază la care portarul Rusu a alunecat după pasa trimisă spre el de Ewald Wild. „Deși terenul a fost destul de rău, am făcut un prim antrenament cu joc destul de reușit. Am avut ocazia să-i văd la lucru și pe cei nou sosiți, ultimul dintre ei fiind fostul jucător al Ineului și Cermeiului, Boldizsar. De mâine intrăm într-un mini-cantonament la Pecica, cu două antrenamente pe zi, cu accent pe pregătirea fizică”, ne-a mărturisit Lucian Ciba.

La Șeitin, pecicanii au evoluat în formula: Rusu – Koppandi, Er. Wild, Ew. Wild, A. Ponta – Vasilca, Moldovan, Gherghel – Boldizsar, Burian, Topai. După pauză au mai intrat pe teren: V. Fritea, Arsene și Grozav.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button