Fotbal judetean

Ghioroc și Gurahonț merg în finala Campionatului Județean de fotbal în salaă





Sâmbătă la Vladimirescu și duminică la Gurahonț s-au desfășurat ultimele două turnee zonale de fotbal în sală organizate de AJF. Cîte 8 echipe împărțite în două grupe au pornit competițiile din cele două săli de sport.

Ghiorocul lui Cios și Bogoșel a luat potul la „Vladi”

În întrecerea de la Vladimirescu, după rezultatele meciurilor din grupă, configurația clasamentelor a arătat astfel:

clasamente.vladi

În semifinale: Vulturii Socodor – Mureșana Mîndruloc 3-1 și Citizens Arad – Podgoria Ghioroc 7-8 (după penalty-uri). „Cetățenii” aveau să se mulțumească cu locul 3, după 6-2 cu Mîndrulocul, în timp ce finala a revenit Ghiorocului. Venit doar pentru acest meci la turneu, Costel Bogoșel și-a adus un aport important, în succesul cu 4-2 împotriva Vulturilor din Socodor. Pentru Podgoria au punctat Stoian (2), V. Both și Andraș. „E succesul băieților, eu, din motive personale, nu am putut juca decât finala. Mergem la turneul final să ne batem pentru trofeu dacă tot am ajuns printre ultimele 8 echipe”, ne-a mărturisit Bogoșel.

Ghiorocul a contat pe: Vali Both, Dan Cios, Mihai Aniculăesei, Alexandru Petruța, Adrian Hromei, Cristian Stoian, Dănuț Juravle, Robert Lovasz, Alin Andraș și Costel Bogoșel.

Cermeiul a ieșit de pe teren în finala cu gazdele de la Gurahonț

În penultimul turneu, după confruntările din grupe, clasamentele au arătat astfel:

clasamente.gurahont

În semifinale: Unirea Gurhaonț I – Olimpia Bocsig 4-0 și Crișul Alb Buteni – Lunca Teuz Cermei 0-4. Interesant este că meciurile de clasament s-au decis la masa verde. Gurahonț II, Sebișul și Buteniul au profitat de forfaitul celor de la Almaș, Moneasa și Bocsig. Nici ultimul act nu avea să facă excepție, cu mențiunea că acesta a început, dar s-a întrerupt după numai câteva minute și asta pentru că Lunca Teuz Cermei s-a retras de pe teren. „La o fază obișnuită de joc, Cotoc l-a atins involuntar pe un fotbalist al echipei gazdă peste față și cei de la Gurahonț au sărit la bătaie. S-a format un meleu, mi-a fost teamă și de intervenția spectatorilor, aproximativ 100 de oameni, așa că am decis să ne retragem. Ținând cont că eu sunt din partea locului, cred că cei de la Gurahonț au jucat cu o ambiție în plus în fața echipei mele, dar nervii nu ar fi trebuit să-și facă locul pe parchet. Păcat că s-a ajuns aici, căci în rest a fost un turneu reușit”, a punctat Mircea Aslău, care cu o zi înainte pusese punct cantonamentului de iarnă al echipei sale.

Antrenorul Gurahonțului, Teodor Bedelean, a contat pe: Alexandru Demea, Dalian Doța, Adin Fărău, David Florea, Marius Luca, Flavius Hanc, Cornel Purice, Flavius Șandru, Nicolae Stoian, Alexandru Lupșa, Lucian Cristea și Valentin Martin.

Înainte de turneul final, de pe 21 februarie de la Sala Sporturilor Victoria, mai este programată o singură „zonală”. Duminică, la Șagu, se vor lupta pentru locul 1: AC Șagu, AS Vinga, Zădăreni, Șiria, Socodor, Aqua Vest, Turnu și Neudorf.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button