SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

UPDATE: Pîncotanii au refuzat sa se antreneze. Popa: „Eu nu-i mai pot ține în frâu, e nevoie de o întâlnire cu conducerea”





Lucrurile devin tot mai complicate la Șoimii Pîncota. Fiindcă nimeni din conducerea clubului nu a venit nici astăzi cu lămuriri privind viitorul apropiat, jucătorii au refuzat să se dezbrace pentru primul antrenament al săptămânii, programat la ora 13,30.

Președintele demisionar al grupării din Podgorie, Pavel Piroș așteaptă oarecum și el mutarea oficialităților locale pîncotane,  care deocamdată lipsește. Această tergiversare îl afectează,  însă, pe Ionuț Popa,  care nu-și poate face programul de antrenamente și aşa dat mult peste cap de lipsurile din această lună.

Cum Pavel Piroș nu a putut fi contactat, iar city managerul, Monel Pîncotan, e în ședință de Consiliu Local, ne-am adresat lui Ionuț Popa, cel care recunoaște că situația îl depășește. „Eu am încercat să țin antrenamentul de azi, dar nu-i mai pot ține în frâu. Jucătorii s-au săturat să mă asculte doar pe mine vorbindu-le de pregătire, de fotbal în general, își doresc afle dacă și când își vor mai primi restanțele bănești. E nevoie de o întâlnire rapidă cu conducerea, unul dintre șefi, oricare ar fi acesta, trebuie să vină urgent la echipă și să le respundă la întrebări. Altfel, nu cred că băieții se vor mai prezenta la antrenamente. Și așa din cele 28 de ședințe de pregătire pe care le aveam în plan până la această dată am făcut doar 15, cam jumătate. Pierdem orice raționament sportiv, situația scapă de sub control, iar returul pare compromis deja”, a punctat antrenorul „șoimilor”.

La rândul său, „Mister” a aflat de raționamentul președintelui Piroș din presă cu privire la imposibilitatea clubului de a-și mai continua activitatea începând din vară în Liga a 2-a. „Chiar dacă mai continuă în acest sezon, la anul Pîncota nu va mai avea bani de Liga a 2-a”, spunea Pavel Piroș într-o intervenție telefonică la Sport Total FM. „Nu știu de unde are dânsul această informație, cert este că nouă, în vestiar, nu ne-a spus nimic. S-ar putea, totuși, să acționeze în consecință dacă e convins de acest lucru, dar și atunci trebuie să vină și să spună lucrurilor pe nume, nu să ne evite. Știu că e demisionar, mi-a repetat și mie asta cu ocazia unei convorbiri telefonice duminică seara, însă cred că mai are destule lucruri de clarificat și pus la punct împreună cu oficialitățile locale din Pîncota. Personal, nu cred că cei de acolo doresc să abandoneze lupta, fiindcă orașul lor e cunoscut în țara asta prin trei lucruri: vinicultură, tăbăcărit și fotbal.  Nu știu dacă pot renunța atât de ușor la unul dintre aceste lucruri ce le-a creat un renume. Sau, dacă pot, ar trebui să știm și noi, nu?”, e întrebarea retorică a lui Popa.

 

Cert este că fotbaliștii nu se vor prezenta nici mâine la antrenament, dacă șefii nu vor veni să vorbească față în față cu ei. „Oricât ne-ar place fotbalul, avem și noi familii, cheltuieli pe care nu ni le plătește nimeni. Și, cred că am fost și putem fi înțelegători și de acum înainte, cu condiția să ni se spună clar când mai putem trece și noi pe la casierie. Atâta timp cât, însă, nimeni din conducere nu vorbește cu noi, iar la meciuri și antrenamente ne prezentăm pe cheltuiala noastră, avem impresia că finalul este aproape, doar că noi nu vrem să înțelegem asta”, ne-a declarat Dragoș Dragalina, unul dintre cei mai importanți oameni ai Pîncotei.

În aceste condiții, participarea „șoimilor” la „triunghiularul” de miercuri, cu UTA și Crișul Sântandrei, e improbabilă.









Un comentariu

  1. ma surprinde nea popica asta….cate rabdare are el……..mai de mult spunea ca se retrage nu mai antreneaza…si acum sta pe acolo, in ciuda greutatilor de la club…..inseamna ca tot ii pica ceva lui popilica asta……

    0
    0
  2. Nea popica e singurul care are de castigat din toata aceasta poveste…..am impresia ca tot el, ii v a sapa si pe piros……….dupa ce caracter are nea popilica, nu m as mira….pacat de club si de jucatori…….dar nu e rusina sa joci in liga 3 a…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button