Fotbal judetean

Tot cu „veteranii” la catedră: Șoimii Șimand – Voința Mailat   3-1





Două dintre formațiile din partea a doua a clasamentului primului eșalon județean și-au dat întâlnire într-un prim amical al iernii. La Șimand, gazdele antrenate din această iarnă de Mihai Roșca a dispus cu 3-1 de Mailatul eternului Radu George. Diferența a fost făcută de „veteranii” Dumitru Mitu (foto) și Neluțu Ardelean. Fostul fotbalist al lui Panathinaikos a punctat din lovitură liberă, în timp ce atacantul a reușit „dubla”, ultimul gol venit de la punctul cu var. Pentru „alb-verzi” a înscris Morariu.

Ambii antrenori au avut destui fotbaliști în probe, Șimandul aducând câțiva orădeni, care – însă – nu au prea trecut testul. „Prea puțini dintre cei noi vor rămâne la echipă. Încetul cu încetul, încep să-mi fac o idee despre lot și mi-este tot mai clar că mai avem de cârpit pe ici pe colo. Cel mai prost stăm la capitolul fundași centrali”, a spus „Ole” Roșca. Hadăr (Criș), Țigan (Cermei) și Fl. Rus (Păuliș) sunt cele mai cunoscute nume sosite deocamdată la Șimand.

Primul „unsprezece” folosit de „șoimi” a fost: Vaida – Anghel, Raul, Joane, Ujoc – Mitu, Fl. Rus – Pușcaș, Țigan, Turbatu – N. Ardelean, plus Găleancu, Morar, Hadăr, Popa, Cuc, V. Rus, Bojan, Mărcuș.

De partea cealaltă, lui Radu George i-au lipsit patru jucători importanți: Vasi, Mateucă, Debattisti și C. Vidican, dar: „Am fost mulțumit de prestația băieților pentru primul test al perioadei de pregătire. Am folosit și patru jucători de 16 ani, care vor crește din ce în ce mai mult și pe care mă bazez și în campionat. Dar, avem și câțiva jucători noi, cu care sper să ne înțelegem în perioada următoare pentru un contract”, a punctat tehnicianul Mailatului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button