Fotbal judetean

Crișul l-a luat pe Ciuciu, dar l-a pierdut pe Magda





Curățeania de iarnă făcută de divizionara a treia, Luceafărul Oradea, le-a prins numai bine celor de la Crișul Chișineu Criș. După atacantul Nicu Modan, liderul Ligii a IV-a Arad și-a asigurat și serviciile lui Sergiu Ciuciu, un fundaș central ce mai poate evolua în banda dreaptă a defensivei, dar și ca „închizător”. Tânărul fotbalist a fost integralist în turul sezonului , cu 1170 de minute jucate, dar odată cu investițiile masive făcute în lot, „luceferii” s-au dispensat de el.

Un orădean vine, un altul pleacă, însă, din curtea „alb-albaștrilor”. Sosit în urmă cu două săptămâni de la defuncta FC Bihor, Andrei Magda (foto) a fost solicitat de divzionara secundă, Universitatea Cluj. „Nu ne puteam opune plecării sale, U. Cluj e totul un club de Liga a 2-a, de mare tradiție în fotbalul românesc. Dar, îl avem de acum pe Ciuciu, un băiat în care avem mare încredere, nu degeaba a evoluat toate meciurile în Liga 3-a. Sperăm să mai aducem măcar un fotbalist cu profil ofensiv”, a precizat Alin Drăgan, antrenor și jucător la Crișul.

Sâmbătă, de la ora 13, pe terenul din Socodor, campioana de toamnă în fotbalul judțean arădean dispută primul amical al iernii, în compania lui ASU poli Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button