National Sebis

Hattrickul lui Negoescu a făcut diferența: Csikszereda Miercurea Ciuc – Național Sebiș 2-3





La lumina reflectoarelor, pe terenul sintetic din Miercurea Ciuc, și-au dat întâlnire două dintre divizionarele trei cu pretenții. Gazdele de la AFK Csikszereda impart în două clasamentul seriei a V-a, în timp ce Național Sebiș e pe 4 în C4, intenționând să lupte până la capăt pentru promovare.

Formația antrenată de ex. rapidistul Robert Ilyeș a făcut o primă repriză bună, a condus cu 1-0 după 45 de minute, dar omologul său de pe banca Sebișului avea să facă mutarea câștigătoare. Intrat pe gazon la pauză, Cosmin Negoescu a marcat de nu mai puțin de trei ori în poarta adversă, decizând – practic – amicalul cu scorul de 3-2.

Gruparea de pe malul Crișului Alb a evoluat în formula: Tomșa – Bogdanovici, Stupu, Neacșu (46 Petrovici), Stoian – Avramescu, Lazea – Rus, Mihuța, Z. Radu (65 Susan) – Rădulescu (46 Negoescu). Neaga nu a folosit tot lotul, dar cu siguranță o va face vineri, contra Tărlungeniului, la meciul de verificare ce încheie aventura sebișenilor în cantonamentul de iarnă de la Băile Tușnad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button