Fotbal judetean

Peste liderul din C4: Lunca Teuz Cermei – ASU Poli Timișoara   2-1





Aflată în cantonament la Moneasa, echipa emblemă a orașului Timișoara a acceptat provocarea Cermeiului pentru un meci de verificare. Desfășurat pe terenul ușor denivelat de la Dezna, acesta a revenit divizionarei a patra arădene cu scorul de 2-1.

Tabela s-a modificat rapid, încă din minutul 3. Bulza a reluat bine din careu, portarul a respins până la Berar, care a îndeplinit formalitatea. Egalarea a venit la mijlocul reprizei, de la Giuricici, care a profitat de o greșeală colectivă a „alb-roșiilor” și l-a învins pe Fl. Rusu.  Apoi, cu două minute înainte de finalul primei părți, portarul Cermeiului a închis poarta la penalty-ul executat de Tulcan.

În repriza a doua s-a jucat pe contre, cu ocazii de ambele părți, dar scorul s-a mai modificat doar odată. Dani Bulza a fost cel care a intervenit promt la centrarea de pe stânga noii achiziții, Adi Suslak.

„Meciul a fost foarte bun pentru perioada de acumulări în care se află cele două echipe. Starea terenului ne-a pus probleme atât nouă, cât și lor, rezultatul e unul bun, de moral pentru noi. Sunt mulțumit de toți băieții, au dus foarte bine jocul, au dat dovadă chiar și de prospețime”, a punctat antrenorul Cermeiului, Mircea Aslău.

„Am jucat pe teren foarte prost, așa că un meci de luptă, în care efortul fizic a primat. Un joc fără mari realizări pentru niciuna dintre echipe. Nu am urmărit rezultatul, însă nu pot să spun că nu mă nemulțumește. Totuși, suntem o echipă dintr-o ligă superioară. Chiar dacă echipa din Cermei are jucători cu experiență, trebuia să avem mai multă mândrie să nu pierdem acest joc”, a spus și Sorin Brîndescu pentru druckeria.ro.

Formații:

Cermei: Fl. Rusu – Popa, Cotoc, A. Rusu, Suslak – Purece, N. Varga, Nistor – Berar, Bulza, Vereș. Au mai jucat: Candrea, M. Varga, Gurban, Gherar, Fl. Brîndușe, M. Varga.

ASU Poli (prima repriză): Fisteag (Burtic) – Stefanovici, Gălan, Ugocian, Damian – Codrea, Ţugui, Giuricici, Vucea – Tulcan, Ghinescu

ASU Poli (repriza secundă): Burtic (Rogojină) – Contescu, Bilia, Todorov, Taub – Birău, Stancu, Rebenciuc, Peter – Sulea, Giuricici.

ASU Politehnica va încheia stagiul de pregătire de la Moneasa sâmbătă. La plecare, alb-violeții se vor duela cu liderul din „D”-Arad, Crișul Chișineu Criș. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 13, în localitatea arădeană Socodor. De cealaltă parte, Cermeiul îi înfruntă pe bihorenii de la Ștei.

FOTO: druckeria.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button