Fotbal judetean

Diferență de pregătire: UTA II – Victoria Zăbrani  4-0





După insuccesele înregistrate cu Frontiera Curtici și Păulișana Păuliș, UTA II și-a refăcut moralul cu o altă divzionară a patra. „Alb-roșii” i-au învins categoric (4-0) pe Victoria Zăbrani, echipă aflată la prima acțiune comună a anului. Dan Stupar și Adi Ungur a contat pe nu mai puțin de 23 de jucători, câțiva dintre ei evoluând în aceeași zi și la prima echipă, contra celor de la Crișul Sântandrei. Interesant este că Paul Copaci (foto) a evoluat fundaș central sub comanda lui Nagy și mijlocaș ofensiv central la „satelit”.

Din această postură, internaționalul Under 18 a și fost pe lista marcatorilor, alături de Sava, Marica și  Ciobotariu. De partea cealaltă, Zăbraniul a rămas doar cu ratările lui Pruteanu sau Damian.

„După două meciuri mai puțin reușite, ne-am organizat mai bine contra celor de la Zăbrani și am și reușit destule faze frumoase, încheiate și cu 4 goluri. Dar, suntem conștienți că mai avem destul de lucru, în special la relațiile de joc. Sunt destui jucători noi care trebuie încadrați în echipă, în special cei mai tineri de la grupa 2000”, a precizat Dan Stupar.

„Eram conștienți că nu puteam emite mari pretenții în fața unei formații ce are o lună de preătire în fața noastră, între care și un cantonament centralizat. Au alergat mai bine decât noi, sunt mai în formă, iar asta s-a reflectat și pe tabelă. Pe mine m-a interesat mai mult atitudinea băițeților mei la acest prim antrenament al anului, iar ea a fost bună. Golurile le-am luat în special pe greșeli personale, dar ele sunt inerente în aceste moment al pregătirii și încă de la niște copii de 17-18 ani. Mai avem o lună de zile să le reparăm, inclusiv un cantonament la Monaeasa, sunt convins că la startul campionatului vom arăta bine”, a replicat Leo Pința, care mai așteaptă întăriri în fiecare compartiment.

„Suntem în discuții avansate cu un fundaș central, doi mijlocași și un atacant. Sperăm să-i avem la dispoziție chiar de sâmbătă, la amicalul de la Sânicolaul Mare”, a adăugat tehnicianul grupării de pe Mureș. Rechițan a fost absent nemotivat, iar Oberșterescu are probleme cu inghinalii și nu a fost forțat pe terenul sintetic. În schimb, s-a renunțat la frații Filip, iar Vasinc și Topai au ales, după cum se știe, să joace la Lipova, respectiv Pecica.

Formații:

UTA II: Stanciu – Iova, Iuga, Petrache Aldan – Covaci, Pop – Kim, Copaci, Sava – Ghiunghiuș. Au mai jucat: Revesz, Mureșan – Pîslaru, Codre, Brăniștean, Al. Lazăr, Marica, Dinculescu, Costin, Cociuba, Alex Bodri, Ciobotariu.

Zăbrani: Brutyo (46 Stănilă) – Hojda, Rancov, Botuși, Țop – Nibu – Ionel, Damian, Crișan, Burcă – Pruteanu. A mai jucat: Duma.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button