Fotbal judeteanLiga a 3-a

I-au alergat pe „alb-violeți”: Crișul Chișineu Criș – ASU Poli Timișoara 3-3, plus FOTO





După aproape trei săptămâni de pregătire fizică, a sosit și ziua primului meci de verificare pentru liderul Ligii a IV-a Arad. Adversarul a fost unul select și anume echipa emblemă a orașului Timișoara, care azi și-a încheiat cantonamentul de la Moneasa. Amicalul a avut pe terenul din Socodor și a fost urmărit și de o mică galerie a „alb-violeților” de vreo 80 de persoane, care în debutul partidei au aprins fumigene violet și negre și au scandat și au cîntat pe toată durata partidei.

Crișul Chișineu Criș a condus de trei ori, obligându-i pe timișoreni să alerge de fiecare dată după egalare. În prima parte, golurilor lui Alin Drăgan(5) și Covaci(25) a răspuns de două ori Sorin Marin(8, 40), pentru ca „Mielul”(44) să stabilească scorul pauzei: 3-2. După o oră de joc, Alexandru Bădăuță(68)  i-a salvat pe poliști de a doua înfrângere din județul Arad, după cea de miercuri: 1-2 cu Cermeiul și meciul s-a terminat nedecis, 3-3. Au arbitrat bine Sebastian Mako, Ardelean Ioan și Burlea Beniamin.

crispoli1„În primul rând, am dori să-i mulțumim domnului rector al Politehnicii, Aurel Șerban, un vechi prieten al familiei Drăgan pentru că ne-a dat posibilitatea să ne măsurăm forțele cu echipa de pe primul loc în Liga 3-a, seria a IV-a. Calitatea timișorenilor a fost evidentă, doar că i-am prins puțin obosiți la final de cantonament. Noi în schimb, de abia de mâine plecăm într-un stagiu de pregătire și am fost ceva mai proaspeți. Per total, sunt mulțumit de băieți, doar că suntem conștienți că mai avem mult de lucrat la partea tactică, la așezarea în teren, unde am suferit destul și azi. Timp avem destul, sperăm să fim cu toții sănătoși”, a mențional Alin Drăgan, care se felicită și pentru noile achiziții: „Ghilea și Modan sunt doi fotbaliști de viitor, care se implică mult și care au crescut valoarea lotului. Totodată, tinerii din pepiniera noastră cresc de la zi la zi și asta se vede cu ochiul liber”

„A fost un joc la final de cantonament, în care am urmărit unele aspecte, pe care însă nu le-am îndeplinit prea bine. Toată lumea era cu gândul acasă. În prima repriză am primit trei goluri, am comis multe greșeli în apărare. Dar în partea a doua ne-am mișcat mai bine, băieții au încercat să respecte ceea ce le-am cerut”, a declarat și Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU, pentru druckeria.ro.

Formații:

Crișul: Mucha – Pantea, Toseschi, Lung, Ciornei – Deloreanu, Petrescu, Turcuș, Covaci – Modan, Alin Drăgan. Au mai jucat: Pătroi – Malancu,  Sulea, Ghilea și Faur.

ASU Poli:  Burtic – Contescu, Gălan, Todorov, Taub – Stancu – Vucea, Țugui, Marin, Ghinescu – A. Sulea. Au mai intrat: Rogojină – Stefanovici, Bilia, Ugocian, Damian, Rebenciuc, Codrea, Peter, Bădăuță și Tulcan.

De mâine, Crișul Chișineu Criș se mută la Vila Sîntana din Băile Felix pentru cantonamentul de iarnă. Față de cei care au evoluat contra timișorenilor, va mai intra în lot fundașul Ciuciu, bolnav astăzi. Din delegația „alb-albaștrilor” mai fac parte directorul tehnic, Ghiță Drăgan, antrenorul cu portarii, Pap-Deac și organizatorul de competiții, Ciprian Nițui.

poze de la această partidă gasiți AICI.

FOTO: druckeria.ro, fotograf: Emanuel Titus Iliesi

 

Un comentariu

    1. este sustinuta sufleteste si financiar de suporteri … cea din liga 1 traieste din bani publici … care o fi emblema orasului???

      0
      0
  1. Echipa care poarta emblema e in prima liga, toai ce s-a decis ca e purtatoarea de drept a palmaresului numelui si culorilor, iar hotararea instantei este definitiva si irevocabila!

    0
    0
  2. Pai ai raspuns singur…cra care traieste din banii orasului!! Aialalta e echipa suporterilor..a unei fractiuni a suporterilor, fiindca si echipa orasului care poarta emblema veche , deci e adevarata continuatoare a vechii entitati, si ea are suporteri vechi, poate mai putini din peluza , dar are!

    0
    0
    1. daca miine nu mai primeste banid e la oras … mai traieste? nu are suporteri, fani, tifosi … are doar spectatori de liga 1 … si aia cam putini si merg sa vada echipele din bucuresti daca vin pe Bega, nu echipa primarului …

      0
      0
      1. Dar la UTA- BD cum e ?. Oare cam cit investesc privatii si cam cit organele locale, la UTA-B ? In ziua de azi fotbal nesustinut din fonduri publice, doar la Becali mai vezi ( si la citiva mai recent sau mai demult….arestati). In liga a III mai merge , cu bani putini, dar in primele doua ligi, nu cred ca se mai poate..Sa-i vad eu, pe timisorenii astia ..la anul !

        0
        0
        1. era vorba de emblema orasului … la Cimisoara sunt 3 echipe cu pretentii la acest statut … 2 violete si una ros-galbena …
          la noi este doar una …

          0
          0
  3. Da aici ai dreptate, daca maine nu mai primesc bani se cam duc..dar daca o iei asa cam tot fotbalul romanesc e asa, inclusiv sebisul tau , sau UTA mea..

    0
    0
        1. mai exista uta care e in insolventa(nu faliment,ce-a cu 6 titluri si 2cupe) iar ce-i care se lauda cu palmaresul sa posteze pasusu sa-l vedem si noi care iubim neconditionat uta cu 6 titluri si 2 cupe

          0
          0
  4. Intr-un final si unii si altii vor face compromisuri si vor pune de-o fuziune (eu anticipez ca treaba asta se va intampla chiar in vara asta, cand vor fi in acelasi esalon) pt ca orice s-ar zice faptul ca palmaresul e la acs, si asta definitiv si irevocabil va cantarii mult..in plus echipa mai populara dar fara resurse pt liga a doua, cred ca nu mai poate progresa doar cu cotizatiile suporterilor si a sponsorilor putini si limitati si ei..si astfel si suporterul alb-violet isi va regasii identitatea si o vor putea numii chiar poli 1921 ,caci nu vor mai figura la frf cu an de infiintare 2014! Aceasta fuziune trebuia facuta si intre UTA si bede, dar nu s-a vrut!defapt s-a urmarit distrugerea brandului UTA! Cred ca daca nu va iesii falca primar noua UTA va disparea!

    0
    0
    1. ca sa fim exacti, palmaresul este al AFC Politehnica Timisoara … acesta a fost dat pe 25 de ani la Marian Iancu, care prin desfiintare a pierdut acest drept si astfel palmaresul s-a intors definitiv la AFC Poli Timisoara … care acuma il da TEMPORAR la ACS Recas, pardon ACS Poli Timisoara … suporterii nu vor sa auda de ACS Recas a primarului … au mai fost momiti cu bani pentru clubul ASU Poli dar au refuzat si vor refuza pina la desfiintarea ACS Poli Timisoara … logica suporterilor este simpla, Poli lui Iancu a dat faliment, ei au pornit alt club de la ZERO, si acesta este cel adevarat … abia asteapta ASU un derby in Liga a doua cu ACS 🙂 … asta si scandeaza la meciuri, sa se intalneasca in Liga a doua prin retrogradarea ACS si promovarea ASU … e animata viata fotbalistica pe Bega …

      legat de ACS, au probleme cu finantarea, practic de la Primarie nu s-au mai dat bani din vara trecuta dupa ce controalele fiscale au gasit ceva nereguli … acum sunt sperante sa vina investitori privati care sa finanteze, avand palmaresul …

      0
      0
  5. Poate ca ai dreptate, cronologic vorbind, cu toate ca recent am citit ca echipa de prima liga are acum si palmaresul si culorile, primite de la Iancu, nu temporar de la cealalta echipa. Nu are importanta chestia asta. Oricum am judeca echpa cea mai bine cotata, cea din prima liga este emblema orasului,( de aia o si sustine orasul), nu o entitate infiintata de 2 ani, chit ca suporterii o sustin, pe ultima. Si eu cred ca in scurt timp se vor uni, in B nu mai merge cu Codrea sau cu alti pensionari, si cu cheta de la suporteri. Cit despre Arad eu unul nici nu stiu , daca azi e bine sa-mi doresc ca UTA BD sa promoveze in prima liga. Din mai multe cauze, cu toate ca pentru mine o entitate cu numele UTA a fost si trebuie croita , doar pentru prima liga. Dar, deocamdata sint atitea chestii, in suspans, si nu cred ca UTA-BD ar avea o viata trainica in prima liga. E desigur o parere, dinainte spun ca respect orice alta parere, chiar contrara.

    0
    0
    1. Asociatia FC Politehnica a primit inapoi de la falimentara societate a lui Iancu palmaresul si culorile ce erau imprmutate pe 25 de ani … si aceasta asociatie le-a dat la ACS Politehnica, fosta CS Recas, care s-a format la initiativa primarului si nua re girul suporterilor … care suporteri merg la ASU … spectatorii de la liga 1 sunt doar citeva mii, cu putin mai multi decat la meciurile ASU …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button