Fotbal judetean

S-a întors roata: Gloria Lunca Teuz Cermei – Unirea Sîntana 6-1





Deși nu are aceeași greutate, trupa lui Mircea Aslău și-a luat revanșa pentru insuccesul din campionat în fața Sîntanei la același scor de tenis. Pe sinteticul de pe „Șega”, Cermeiul a scăpat basma curată la trei-patru atacuri tăioase ale „uniriștilor”, după care s-a descătușat. Tabela s-a oprit la 6-1, după reușitele semnate Bulza (2), Vereș, Berar, Nistor și V. Brîndușe, respectiv Lanțoș, cu 5 minute înainte de final.

Diferența de pregătire dintre cele două echipe a fost evidentă, cu mențiune că „alb-roșii” par a avea și o mai mare foame de rezultate încă din perioada meciurilor de verificare. „Sigur, mi-ar fi plăcut ca această victorie să vină în campionat, mai ales că pe mine nu mă prea interesează rezutatele în amicale. Ceea ce-mi place la echipa mea în momentul de față este cheful de fotbal, dorința de a-și arăta potențialul și că e concurență reală pe toate toate posturile. Am făcut 7 schimbări și nu s-a simțit în randamentul băieților”, a punctat Mircea Aslău la finalul confruntării cu cei de la Sîntana.

De partea celaltă, Dinu Donca nu poate fi mulțumit de atitudinea jucătorilor săi, care s-au pierdut cu firea după primele două goluri ale adversarilor. „Când vezi scorul ești tentat să spui că meciul s-a jucat într-o singură direcție, dar nu a fost chiar așa. În primele 20-30 de minute am ratat trei-patru ocazii de singur cu portarul. Ne-am bătut joc de ele, apoi am luat aiurea două goluri și am căzut ca un castel de nisip. Am avut mari probleme de atitudine, nu ne putem prezenta așa, chiar dacă este clar că ei sunt mult mai bine pregătiți de cât noi în acest punct al sezonului. În plus, unii jucători au rămas datori după acest meci. Am intrat puțin în gura lupului, dar ne asumăm asta. La startul returului vom avea o cu totul altă față”, a precizat și Dinu Donca, tehnicianul Sântanei, care nu i-a avut la dispoziție pe Paven, L. Ginghină și Josan.

Formații:

Cermei: F. Rusu – Popa, Cotoc, Ruu, Suslak – Purece, Nistor, N. Varga, Vereș – Bulza, Sălăjan. Au mai jucat: Berar, Gurban, Candrea, Fl. Brândușe, V. Brîndușe , M. Varga, Ghergar, Akos.

Sîntana:  Dulhaz – Topac, Brozbic, Peia, R. Varga – Matei, Cos. Popa, Vuin, Martin – Capătă, Cl. Popa. Au mai jucat: Matiș – Drîglă, Stanciu, Toader, Lanțoș,  Al. Ginghină.

Săptămâna viitoare, Aslău lasă echipa pe mâna fraților Rusu și a lui Norbi Varga, el urmând să plece în cantonament la Moneasa cu copiii de la UTA.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button