Stranieri aradeni

De la City, la ACS Poli: Arădeanul Vasi – aproape de un contract cu trupa lui Florin Marin





Coleg de generație cu Man, Petre sau Tănase, Emanuel Vasi a fost transferat de Atletico Arad în Anglia în urmă cu trei ani de zile. Mijlocașul central nu a confirmat întru totul așteptările celor de la Manchester City și, recent, a devenit liber de contract. Cu UTA s-a pregătit doar în prima săptămână din acest an, în etapa de reacomodare cu efortul, pentru ca apoi impresarul său, Cătălin Sărmășan să-i obțină niște probe de joc în Italia.

Se auzea că va semna cu Empoli sau Atalanta, dar șansa de a evolua în Liga 1 l-a rechemat în țară. Astăzi, Vasi a jucat pentru ACS Poli, în amicalul cu Millenium Giarmata, meci pe care elevii lui Marin l-au câștigat cu 11-1. Arădeanul s-a remarcat cu două pase de gol, iar surse din cadrul echipei timișorene, citate de gsp.ro susțin că: „L-a impresionat pe antrenorul Florin Marin și este aproape de a semna cu clubul de pe Bega”.

Când a plecat din România, fostul elev al lui Cristi Păcurar și Francisc Tisza era lider la naționalele de juniori. Tot din aceeași generație, Atletico 1997-1998, au mai plecat în Anglia și Răzvan Oaidă (la Wolverhampton) și David Popa (la Birmingham).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button