Fotbal judetean

Victorie la final de semi-cantonament: Păuliș – Pecica 0 – 3





Trupa lui Lucian Ciba a bifat un al doilea succes în acest week-end în amicale. La Păuliș, Arsene, Burian și Peii și-au trecut numele pe tabela marcatorilor, dar au mai ratat și alte ocazii importante.

„Ne-a prins bine acest amical, pentru că noi am fost într-un semi-cantonament la Pecica până acum și ne-am dorit să ieșim cu o partidă de verificare. Am avut parte și de un teren foarte bun la Păuliș și mi-a plăcut că, după ce s-au pregătit bine fizic, au reacționat la fel și la acest meci. Au avut plăcerea de a juca fotbal, după ce timp de o săptămână le-am cam ascuns mingea. Au avut și momente de lejeritate la finalizare, dar aceste lucruri se pot remedia. Eu îmi doresc să mai aduc jucători, chiar dacă e puțin cam târziu și nu știu dacă o vom face. Prețurile au crescut în perioada aceasta la jucătorii de liga a patra și noi trebuie să ne încadrăm într-un buget bine stabilit. Sper ca Șiclovan și Gabor să se întoarcă, iar în săptămâna ce urmează poate mai reușim să aducem un jucător”, ne-a declarat Lucian Ciba.

Rus – Vasilca, Er. Wild, Ew., Wild, Ponta – Topai, Arsene, R. Fritea, Gherghel – Burian, Peii, plus: Grozav – Boldizsar, Moldovan, V. Fritea, Koppandi au fost fotbaliștii trimiși pe teren de cei de la Pecica. Pentru ei, mai urmează amicale cu Felnacul, un triunghiular weekendul viitor cu UTA și Ineu, Șimand, Mako, Luceafărul Oradea și AS Dorobanți.

„Pecica e o echipă mult mai bine pregătită decât noi la această oră, având în vedere că noi ne-am reunit doar de două săptămâni. Din păcate, am și probleme de lot, Gîlcă a plecat în Germania, Rus e absent nemotivat, Gornic s-a învoit pentru acest meci și de asta a trebuit să joc cu mulți juniori. Eu îmi doresc să mai aduc jucători, dar alte cluburi oferă mult mai mulți bani, iar noi nu ne permitem să facem acest lucru. Dacă nu voi reuși să aduc întăriri, vom merge pe mâna juniorilor, nu avem ce face. Dar, trebuie să recunosc că sunt puțin dezamăgit de ce se întâmplă… Sper ca după ce am avut un tur foarte bun, să nu avem parte de un retur slab“, ne-a declarat Dănuț Mițiți, antrenorul celor de la Păuliș.

Acesta a început partida cu următorul unsprezece: Deffert – Cervenschi, Mariș, Suciu, Calancea E. – Țepeș, Itu, Bruț, D. Calancea, Onisim, Brandais, pe parcurs apărând pe teren mai mulți juniori dar și…Mițiți. Pentru Păuliș urmează confruntări cu Vladimirescu, Zăbrani, Ineu și Sîntana, dar se încearcă și perfectarea unor dispute cu formații de liga a V-a și a VI-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button