Stranieri aradeni

Cuedan va juca la FC Botoșani: „Trup și suflet pentru echipa ce-mi oferă posibilitatea să debutez în Liga 1”





Liga 1 se îmbogățește cu un fotbalist arădean. După ce s-a despărțit de Șoimii Pîncota, Flavius Cuedan și-a încercat șansa la FC Botoșani, grupare cu care a efectuat toată pregătirea de iarnă, participând și la cele două cantonamente, la Gura Humorului și în Antalya. Astăzi, la revenirea din Turcia, mijlocașul ofensiv de 23 de ani a semnat un contract pe trei ani de zile cu gruparea din Moldova. „În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos, să mă simt la fel de bine din toate punctele de vedere cum m-am simțit în ultima lună de zile. Mai vreau să fiu trup și suflet pentru echipa ce-mi oferă posibilitatea să debuteze în Liga 1”, ne-a declarat tânărul fotbalist, care face parte dintr-o listă de achiziții a „alb-negrilor” ce-i mai cuprinde pe: Matulevicius, Carralero, Cassado, Bujor, Ichim, Muşat și Tomozei.

Teoretic, Cuedan este încă fotbalistul UTA-ei, dar conducătorii grupării arădene spun că-și vor respecta promisiunea dată în urmă cu câteva săptămâni omologilor lor botoșăneni și nu vor avea pretenții la semnarea dezlegării.

Cel mai probabil, FC Botoșani, la care mai evoluează un arădean, portarul Răzvan Pleșca, va evolua în play-outul Ligii 1 începând cu luna martie.









Un comentariu

  1. Inca un aradean in Liga 1 ? Dar ce mai e Liga 1 ? Cate echipe de Liga 2-3 o duc mai bine ca in celebra si mult visata Liga 1 ? Reveniti-va si spuneti adevarul. Romanu pana nu se imbata cu aghiasma si ii miroase gura de la mamaliga parca-i nui roman

    0
    0
  2. Ce ochi au antrenori noștri de cuedan nu a avut loc la uța dar are loc la o echipă de prima ligă……se pricepe bine păcurar asta….are ochi buni……!

    0
    0
  3. Nu are rost sa ne facem iluzii cu Cuedan ….la Naghi nu a jucat,la Oprescu a jucat foarte putin…El a jucat la tatal sau, la Pancota cand era junior….pai Popa la Pancota de ce nu la bagat?
    Era culmea sa vina un jucator de la Pancota unde era rezerva, sa joace la Uta titular . Noua ne trebuie un atacant

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button