UTA Arad

Nagy: „Trebuie să ne trezim și să ne gândim doar la victorii”





Chiar dacă s-a exprimat ceva mai bine în teren decât în precedentele trei amicale și i-au și condus în două rânduri pe cei de la Szeged 2011, UTA s-a întors învinsă din Ungaria. Dincolo de utilitatea antrenamentului prin joc, Roland Nagy a vorbit puțin și de factorul psihic, spunând că echipa sa nu trebuie să accepte atât de ușor un rezultat negativ.

Totodată, antrenorul „alb-roșiilor” a recunoscut că echipa sa are probleme pe cele două benzi, dar și în apărare din moment ce s-au încasat trei goluri. „A fost un joc cu două reprize bune, în special a doua, din punct de vedere al jocului și ocaziilor. Am avut avantaj, am ratat mult, dar am luat trei goluri, aici e o problemă. Suferim pe margini, mă interesează să nu mai primim așa ușor goluri și ca, din multele ocazii pe care le avem, să înscriem mai mult, să avem sânge rece în fața porții. E o înfrângere, trebuie să ne trezim și să ne gândim doar la victorii. Am avut 2-1, apoi parcă am acceptat această înfrângere, chiar dacă au fost și greșeli de arbitraj. Important e să scoatem ce e pozitiv din acest joc și să ne îndreptăm încet-încet spre jocurile oficiale”, a spus Roland Nagy la finalul partidei de la Gyula, cu Szegedul.

Un comentariu

  1. Pana acuma, nicio achizitie importanta pt. UTA !!! Se bazeaza in continuare in principal ,numai pe tineri. Sa dea dumnezeu sa fie bine si sa ne calificam in play-off pt. ca de promovat este greu de spus !!!.

    0
    0
  2. Voi nu vedeti ca se arunca praf in ochi? Eu sincer cred ca nu vor promovarea,sunt alte interese la mijloc.Vanzare de juniori e pe primul loc! Si formatiile din judetul Ilfov au fost capabile sa faca cantonament in strainatate numai UTA nu poate! Hai sa fim seriosi,Chiar nu se gaseau bani ? Stadion,nu,bani de cantonament afara nu,atunci ce trebuie sa ne gandim ? Nu vrem promovarea! RUSINE !!!!! Mai spune-ti ca UTA e a Aradului ! Cred ca va folositi de numele ei sa mai faceti niste bani ptr voi !

    0
    0
    1. O echipa nu se face peste noapte ! Trebuie sa avem rabdare cu acesti tineri care cresc incet ul cu incetul dar sigur ! UTA trebuie sa economiseasca nu sa arunce banul pe cantonamente sau transferuri ,,bombà,, ! UTA are un viitor stralucit si va traii bine de acum incolo , in schimb nu pot sa spun acelasi lucru despre alte echipe (din Ilfov) de ex. care se dau mari ca vezi fac cantonamente prin tari straine , sint sigur ca asemenea echipe maine poimaine dispar va ramine doar ruine din ele !

      0
      0
      1. Dascale nu te mai osteni sa-ti dai cu parerea ,ca oricum nu intereseaza pe nimeni ce scrii tu ,mars la MARTIAN..

        0
        0
        1. vad ca ati place sa fi bagat in seamà ! Ce mai faci , esti sànàtos , ai tài ce mai fac , cum o mai duci hmmm ?

          0
          0
          1. mars la MARTIAN,nu pot sa te uit cum il sustineai tu pe Martian si le stiai tu pe toate, ei uite ca nu ai avut dreptate,te certai cu toata lumea pt. Martian,vreau sa-ti ceri scuze de la toata lumea pe care ai jignito si atunci am sa te las in pace.

            0
            0
    2. nu te mai obosi sa scrii ca si asa nu te bag in seamà, comentariul tàu iti descrie caracterul tàu ! Promit ca e ultima data ce iti mai dau sansa sa te mai afirmi aiurea pe site ! In ce priveste comentariile mele sint toate la subiect fara jigniri …pt. mine de acum inainte esti un anonim !

      0
      0
  3. Si normal la infrastructura pe care o are, obiectivul nu poate fi decat evitarea promovarii!! Nu putem decat sa speram ca din iunie cei care conduc orasul si chiar judetul sa fie mai apropiati si deschisi fata de echipa fanion a judetului!

    0
    0
  4. Stati domnilor putin !!! Nici Chindia , daca v-a promova, nu poate juca pe stadionul propriu pt. ca tribuna 2a trebuie consolidata si cu toate acestea , conducerea Chindiei ,nu se da inlaturi de a promova inca din anul acesta daca se iveste ocazia !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button