Fotbal judetean

Beliu a revenit din cantonamentul de la Moneasa. Goldiș: ˝Optimiști și pregătiți de muncă.¨





Indiferent în ce eșalon au jucat în ultimii 20 de ani, belenii au făcut un cantonament de iarnă la Moneasa. Conducătorii și autoritățile locale au înțeles întotdeauna importanța unei acumulări fizice în vacanța dintre tur și retur și au găsit resurse pentru a asigura fotbaliștilor condiții bune de pregătire, demne de o echipă din ligile superioare.

Nici în acest an belenii nu au făcut excepție și cu toate că echipa activează vremelnic în cel mai de jos eșalon al fotbalului județean, Primarul Pavel Țica și președintele Nicolae Berce au asigurat un cantonament de 8 zile pentru echipa ce își propune să promoveze la finalul acestui campionat.

˝A fost un cantonament reușit. Am avut și trei partide de verificare în aceste 8 zile, toate încheiate pozitiv în ciuda efortului fizic depus. Am urmărit deaproape pregătirea băieților și apreciez seriozitatea tuturor. Am întărit simțitor lotul și sunt încrezător în îndeplinirea obiectivului propus și sper să reușim ca pe lângă bugetul asigurat de Consiliul Local Beliu să mai atragem cîțiva agenți economici privați pentru a putea asigura condiții bune de pregătire și pentru eșaloanele următoare, dorința noastră este să jucăm în Liga a patra în anii ce urmează. Vom avea în 2 ani o bază sportivă modernizată, cu vestiare și tribună noi, chiar și un teren de antrenament și vrem să activăm în elita fotbalului județean, acolo unde ne este locul.˝ a concluzionat președintele belenilor, Nicolae Berce.

La rândul său, antrenorul Viorel Goldiș ( Mîca) punctează reperele celor 8 zile petrecute la Moneasa: ˝Am urcat doar cu o parte din jucători, nu toți au reușit să se elibereze de problemele de la serviciu dar și așa cred că a fost foarte utilă această pregătire de iarnă. Am legat și trei partide cu alte echipe ce au ajuns ca și noi în stațiune. Am jucat cu LPS Banatul Timișoara, scor 2-0 prin golurile lui Popovici. Apoi am reușit să ne impunem cu 7-1 cu Dudeștii Vechi din Liga 4 Timiș, cîte 2 goluri marcate de Popovici și Jurj, cîte unul Măcinic, Ruja și Huszar. Duminică, în ultima zi de cantonament am făcut un triunghiular cu Dezna și Zăbrani. Cu Dezna a fost 3-0, două goluri marcate de Popovici și eurogolul lui Coraș ( foto) din lovitură liberă de la 30 de metri. Zăbraniul au venit în cantonament chiar duminică, cu ei a fost mai greu dar am învins printr-un autogol. Sunt optimist și cred că dacă vom munci bine în următoarele luni ne vom îndeplini obiectivul, promovarea în Onoare.˝

702772_574143439408258_1372317552_n

CS Beliu a primit cîteva întăriri în această iarnă și și-a conturat lotul de jucători pentru sezonul de primăvară.

Astfel, Viorel Goldiș ( Mîca) îi are la dispoziție pe: Gale, Trânc ( Cociuba Mare) – Coraș, Bârdan, Boroș, Morar ( Cermei), Marta, Marian Mașniță ( Cermei), Crișan, Huszar ( Buteni), Ruja, Măcinic, Goldiș Alin, Jurj, Popovici, Târban ( Cociuba Mare), Mader ( Cociuba Mare), Ștefan ( Cociuba Mare), Gligor Alin, Marta Adrian, Gherhel, Fekete și Horga. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button