Fotbal judetean

Curticiul pune punct cantonamentului: „Toți au tras și au rămas în picioare până la final”





Cu antrenamentul de mâine dimineață, Frontiera Curtici pune punct stagiului de pregătire de la Moneasa. Vor fi 6 zile pline de antrenamente cu accent pe pregătirea fizică, bifate de tot lotul de jucători deplasat în stațiunea de la poalele Codru Moma. „Toți au tras și au rămas în picioare până la final. De la cel mai experimentat, Flavius Pavel, până la juniori, toți jucătorii au răspuns comenzilor antrenorilor. Din păcate, vremea ploioasă nu ne-a permis să intrăm pe terenul de iarbă din Moneasa decât o singură dată. Antrenamentele cu mingea le-am făcut pe suprafața sintetică de la Tabără, iar alergările le-am făcut pe dealuri, prin păduri. Scopul a fost cu siguranță atins, mai ales că nu am avut nicio problemă de ordin medical. Condițiile de cazare, masă și recuperare după efort au fost și ele foarte bune la Hotel Parc, venim acasă mult mai pregătiți pentru retur”, ne-a mărturisit Mihai Sârbuț, președintele „grănicerilor”.

curtici23Gliguța, singura noutate la Moneasa

Față de fotbaliștii utilizați în primele amicale ale iernii, în cantonament a mai urcat și Paul Gliguța, un mijlocaș de bandă crescut de UTA, ultima dată făcând parte din lotul Voinței Mailat. „Ultimul meci l-am jucat în luna mai a anului trecut, așa că mi-a prins foarte bine acest cantonament. Sper să mă acomodez cât mai repede la Curtici și să-mi ajut echipa în această primăvară”, a precizat Gliguța. În schimb, din cauza serviciului, Pleșca și Zoica, iar Adi Piț a pregătit la Arad turneul grupei 2004 de la Viitorul ce are loc în acest weekend la Brașov. Iacob, Potoreț, Crauciuc (portari), Gavriș, Crișan, Ardelean, Nedea, Avrămuțiu, Prică, Pavel, Morariu, Hanc, Cristea, Don, Parlapan, Șiclovan, C. Androne, Pinti și Gliguța (jucători de câmp) sunt fotbaliștii care au trudit în cantonament pentru Frontiera. În această iarnă, Curticiul s-a despărțit de D. Androne, Curt, Gheorghieș și Păcurar, în timp ce situația lui Cotoc este încă incertă. Atacantul e la Moneasa în tabăra celor de la Glogovăț, dar conducerea clubului de la Graniță nu i-a dat încă dezlegarea. „Mai discutăm situația lui, dar, totodată, mai încercăm să mai întărim lotul. Depinde de ceea ce ne mai cere antrenorul, probabil, un fundaș central”, a mai punctat Sîrbuț.

Încă două amicale

De mâine după-amiază și până marți, curticenii vor avea liber. „S-a acumulat destulă oboseală, așa că am lăsat amicalele pentru săptămâna viitoare. După vizitele medicale, joi o vom întâlni pe Sîntana, iar sâmbătă, Ineul. Tot săptămâna viitoare, clarificăm componența staffului tehnic, adică alegem persoana cine vine lângă Dinu Maghici având atribuții de antrenor secund” , a încheiat Mihai Sîrbuț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button