Fotbal judetean

Ghinionul se ține scai de Topai: După operația la genunchi, „Roșchi” și-a rupt mâna





O zi obișnuită de pregătire s-a încheiat dramatic pentru Andrei Topai. Ieri, Progresul Pecica ar fi trebuit să joace un amical cu Șoimii Șimand, dar starea proastă a gazonului a „alungat” trupa lui Ciba pe terenul doi al bazei de pe malul Mureșului. Ceasul rău a făcut ca la o fază banală, fotbalistul de bandă să cadă rău, sprijinindu-se cu o mână și de gard. Strigătele de durere au spus totul despre gravitatea accidentării, colegii solicitând rapid intervenția Ambulanței.

Fotbalistul a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean, unde i s-a confirmat fractura de braț. „Din câte știu eu, mâna băiatului a fost sau va fi băgată în ghips. Există, însă, riscul ca accidentarea să fie și mai gravă, adică mâna să-i fie deplasată de la loc și să fie necesară o intervenție chirurgicală cu introducerea unei tije. Nu mai sunt bun de nimic de ieri, nu pot să cred cât ghinion are copilul ăsta. Se știe prin ce dramă a trecut cu operația de ligamente la genunchi, iar acum că și-a revenit complet și încercam cu toții să ne batem pentru primul loc cu Pecica, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Am încercat să evit accidentările refuzând să jucăm pe terenul îmbibat cu apă de la Șimand și iată că de ceea ce ne-a fost teamă nu am scăpat. Doar dacă aș putea da timpul înapoi…”, a spus pe un ton foarte afectat Lucian Ciba, antrenorul Progresului.

topaiÎntr-adevăr, în toamna anului 2014, „Roșchi” se accidenta la genunchi, iar odată cu colapsul Gloriei părea că va trebui să renunțe la cariera de fotbalist. Conducerea Victoriei Zăbrani și Leontin Pința i-au întins o mână de ajutor, suportând toate cheltuielile legate de intervenția chirurgicală și perioada de recupare, și oferindu-i acestuia un contract valabil pe trei ani de zile! Treptat, Topai și-a revenit, a făcut un tur bun la Zăbrani, iar în această iarnă a fost împrumutat la Pecica. Acum, fotbalistul de 25 de ani ratează cel puțin startul returului Ligii a IV-a Arad în tricoul „galben-albastru”. Dacă, însă, va fi cazul să i se bage și o tijă în braț, sezonul lui Andrei Topai e încheiat.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button