UTA Arad

UTA, printre divizionarele secunde solicitate să depună dosarul de licențiere pentru Liga 1





Sistemul Naţional de Licenţiere din cadrul Federației Române de Fotbal le-a solicitat primelor 6-7 echipe clasate în fiecare serie din liga secundă să se prezinte la Casa Fotbalului pentru a afla ce au de făcut dacă vor să joace din vară în Liga 1. Bineînțeles, dacă la finalul play-offului se vor găsi pe locuri promovabile.

UTA se află printre grupările ce au luat act de cerințe, urmând să-și depună dosarul până pe 30 aprilie. Din informațiile noastre, din seria de Vest a ligii secunde, au mai fost prezenți la Federație și reprezentanți ai celor de la FC Baia Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Brașov și Gaz Metan Mediaș.

Cel mai probabil, din luna mai încep să funcţioneze Comisiile de Licenţiere şi de Apel pentru licenţa de Liga 1. Spre finalul lunii, se va da o decizie definitivă şi executorie pe plan naţional. Licenţa de Liga 1 mai poate fi contestată la TAS, dar o decizie definitivă trebuie dată până la 30 iunie 2016.

Echipa fanion a Aradului ocupă poziția a treia în clasament și are șanse reale să promoveze la finalul stagiunii competiționale. Conducerea clubului din Aradului Nou a și afirmat că se va pune la punct cu toate cerințele federale, în așa fel încât echipa să poată evolua și în primul eșalon pe „Motorul”. Asta până la finalizarea noii arene „Francisc Neuman”.

Un comentariu

  1. Motoru arena de liga intai?!:))) pai cine o face de liga intai? Falca cu dugasescu? Un cacat cosmetizat tot cacat ramane! In mod normal nici pt matineu nu trebuia sa primim licenta, norocul nostru a fost ca ,,inspectia” a fost facuta de fratele lui Vivi Vancea!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button