Editoriale

FRF impune junior la Liga 1 și cere juniori la barajul de promovare în Liga a 3-a!





Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 22 februarie 2016, întrunit în mod statutar a luat următoarea decizie:

Aprobă cu majoritate de voturi planul de măsuri pentru dezvoltarea fotbalului românesc la nivelul fiecărui eșalon și creșterea numerică și valorică a ariei de selecție pentru echipele reprezentative prin reglementarea numărului obligatoriu de juniori și jucători U21 în cadrul fiecărei echipe, astfel:
Începând cu sezonul 2016-2017, cluburile au obligativitatea de a avea în teren pe toată durata jocului:
Liga  1 –1 jucator U21, eligibil pentru naționala U21
Liga a 2-a –3 jucatori U21,
Liga a 3-a –3 jucatori U19,
Liga a 4-a – echipele care vor să participe la barajul pentru ediția 2017-2018 este necesar să îndeplinească condițiile prevăzute pentru Liga a 3-a, 
Toți jucătorii la care se face referire în prezentele norme sunt jucători formați la nivel național.
 

Un comentariu

  1. din pacate o veste proasta pt div d .fff greu sa poti juca cu 3 juniori 19 ani pe teren .normal era sa se lase asa la baraj si din liga 3 sa ai obligativitatea sa joci asa fiind la o competitie organizata de ajf .numai la noi se poate lua o decizie ca asta dupa ce sa jucat deja turul

    0
    0
    1. eu zic sa comentezi doar la articolele despre ineu, unde te-ai specializat in a-l critica pe antrenor cind pierde … nu e pentru tine textul asta … incepand cu barajul de anul viitor, echipele trebuie sa aiba in teren cite 3 juniori … deci echipele care joaca in liga 4 nu au obligatia sa aiba juniori, ci doar la barajele organizate de FRF pentru accederea in Liga a 3-a trebuie sa aiba 3 juniori titulari …

      0
      0
    2. Daca joaca toti la fel nu este o problema, problema este la cei care au echipa „cimitir de elefanti”, adica multi batranei care se ma bucura de fotbal , la peste 32 de ani. La Liga a 4-a se vorbeste doar de baraj, daca nu ai ganduri dintr-astea, probabil poti sa joci si cu old-boys.

      0
      0
  2. Nu iti spun? Tu pe langa ca esti component al „echipei de la Mocrea”‘ nu sti nici sa citesti. BARAJ PT ED 2017-2018. Ce tur ii inceput???.
    Dar tu vb de altii???!!!

    0
    0
    1. Scuze se scrie : ” Începând cu sezonul 2016-2017, cluburile au obligativitatea de a avea în teren pe toată durata jocului:..” Sezonul incepe, in cara, cu formarea seriilor, deci cu jocurile de baraj. Barajul nu este campionat, este o departajare de promovare. Campionatul l-ai terminat pe primul loc, e clar, dar aceasta nu-ti garanteaza promovarea, este necesar si un baraj. Se poate intelege si altcumva, dar prezentarea textului, pentru barajul, de promovare nu este foarte clar exprimat. E o parere !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button