Fotbal judetean

Schimbare de macaz la Frontiera Curtici: Sîrbuț lasă clubul după 9 ani, viceprimarul Ban asigură: „Nu stricăm ceva ce funcționează”





Demisia primarului din Curtici, Nicolae A. Aniției, pare să aibă repercursiuni și în lumea sportului din cel mai dezvoltat oraș al județului, după municipiu.

Sîrbuț: „Demisie verbală, cea scrisă o voi depune pe 17 martie”

Chiar dacă nu dorește să vorbească despre motivele decizie sale de a pleca de la Frontiera Curtici, Mihai Sîrbuț avea o relație specială cu fostul edil, căruia a și ținut să-i mulțumească pentru sprijnul acordat. „Deocamdată, m-am dat demisia doar verbal în fața lui Ciprian Cohan, președintele Consiliului de Administrație al CS Frontiera Curtici 2004. O voi face și scris pe 17 martie și asta deoarece doresc să închei luna în curs, să nu fie probleme cu virarea salariilor pentru jucători și stafful tehnic, dar și pentru restul salariaților clubului.  Mi-este greu să mă despart de club după 9 ani, dar decizia e luată, nu voi mai da înapoi. Țin să-i mulțmesc domnului primar Aniței pentru implicarea sa în viața clubului Frontiera, fără ajutorul său necondiționat nu am fi realizat nimic. Le mulțumesc și tuturor jucătorilor și antrenorilor cu care am lucrat de-a lungul acestor 9 ani, cred că fotbalul din Curtici a fost mereu în prim plan. Aștept să fie numită o persoană care să preia din timp gestiunea din mâinile mele, căci e ceva de muncă. Cine crede că e simplu să conduci un club sportiv se înșeală”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute Sîrbuț, care le va comunica și băieților lui Dinu Maghici faptul că va pleca de la cârma grupării „alb-albastre”.

manBan: „Se schimbă doar administratorul clubului, restul rămâne ca înainte”

Atribuțiile primarului demisionar al Curticiului vor fi preluate de vicele Bogdan Ban. Candidat cu șanse mari de reușită și la alegerile locale din vară, acesta asigură iubitorilor forbalului curticean că proiectul actualei conduceri administrative merge mai departe. „În primul rând, vreau să menționez că nimeni nu are absolut nimic împotriva lui Mihai Sîrbuț. Dimpotrivă, îl apreciem pentru tot ceea ce a făcut pentru Frontiera, dar, pe de altă parte, demisia e un act unilateral. Ce motive are el să plece nu știm și nici nu avem certitudinea că va pleca din moment ce nu și-a scris demisia. Dar, dacă acest lucru se va întâmpla, Consiliul Local Curtici, la propunerea Consiliului de Administrație al clubului, își va da votul pentru un alt președinte. Practic, se schimbă doar  administratorul clubului, restul rămâne ca înainte. Bugetul pentru club este votat, jucătorii și antrenorii își vor primi la timp banii conform contractelor. Din câte știu eu, nu se pune problema schimbării antrenorului sau lotului de jucători, pentru simplul fapt că nu vrem să stricăm ceva ce funcționează. În plus, intenționăm să mai înființăm ceva secții noi la CS Frontiera Curtici 2004 pentru copiii și tinerii din orașul nostru, care vor avea parte pe gratis de antrenori și instructori plătiți din bugetul local”, a menționat Ban.

Prin urmare, Frontiera Curtici, întărită în această vară cu fotbaliști de certă valoare, ca Adi Piț sau Flavius Pavel, ar trebui să-și continue fără probleme activitatea și după plecarea, de altfel puțin surprinzătoare, a lui Mihai Sîrbuț din fruntea clubului de la Graniță.

Un comentariu

  1. Felicitări presidente pentru decizia luata! Dacă nu ai sprijin nu merita sa îți mănânci sănătatea! Bafta în continuare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button