Fotbal judetean

La câteva minute de o surpriză (și) mai plăcută: Progresul Pecica – Luceafărul Oradea  2-2

În decurs de o săptămână, bihorenii de la Luceafărul și-au măsurat forțele cu trei formații arădene, bifând toate rezultatele posibile. Au bătut Pîncota acasă cu 3-1, au cedat în fața UTA-ei cu 2-3, iar azi au „smuls” remiza celor de la Progresul Pecica pe final, de la punctul cu var.

Disputată pe terenul central din Pecica, partida a avut un ritm bun și destule faze frumoase poartă. Oaspeții au fost autoritari în debut și au deschis repede tabela, prin ex. utistul Sorian (min. 6). „Galben-albaștrii” au revenit treptat în joc, iar în minutele 35 și 37 au întors rezultatul. Mai întâi, Gherghel a marcat spectaculos, din voleu de la 17 metri, iar apoi Burian (foto) l-a lobat inteligent pe Goia, după o centrare a juniorului Moldovan.

După pauză, tot Iosif Gherghel a mai avut o bună oportunitate de gol, dar „foarfeca” sa a fost scoasă in extremis de portarul advers. Și Burian l-a grațiat din careu pe Pap, finalizâdn exact în acesta după o altă centrare bună a lui Moldovan. Egalarea a venit târziu, cu 4 minute înainte de final, când „centralul” Bîtea a dictat penalty la o fază discutabilă. Arnăutu și-a păstrat calmul și a marcat pentru 2-2.

„Am început mai slab jocul, dar odată ce ne-am revenit, eu zic că am fost la înălțimea adversarilor, poate chiar puțin peste ei la numărul de ocazii create. Ca posesie, poate ei ne-au fost superiori, însă rămânem cu un antrenamet foarte util. Sunt mulțimit de toți băieții, știm că mai avem de lucrat la unele aspecte, mai avem zece zile până la primul meci oficial”, a spus Lucian Ciba, la finalul disputei cu trupa lui Dan Dobai.

Formații:

Pecica: Grozav – Er. Wild, Vasilca, Ew. Wild, V. Fritea – Moldovan, Arsene, R. Fritea, Gherghel – Peii, Burian. Au mai jucat: Ponta, Șiclovan, Trif.

Pecica: Goia (46 E. Pap) – Bactăr, Nogo (75 M. Popa), Hlinca, Al. Radu (65 I. Ban) – Sorian, Feher, Balla – Cigan (18 Supuran), Arnăutu, Chiş-Toie (52 Floruţ).

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close