CS INEU liga 3 arhivăFotbal judetean

A decis experiența: Frontiera Curtici – CS Ineu 3-2





Cel puțin divzionara a patra de la Graniță a făcut ultima repetiție înainte primului meci oficial al anului cu ocazia întâlnirii cu CS Ineu. Partida, desfășurată pe sinteticul de pe „Șega”, a avut 5 goluri, trei dintre ele venind din faze fixe.

Curticenii au luat avantaj dublu în prima parte, după reușitele lui Adi Piț. Fostul utist a profitat și de indecizia lui Pușcaș, un portar de numai 15 ani, dar și de faptul că ineuanii au improvizat în centrul defensivei cu doi fundași laterali. Mai întâi, Piț a înscris din demi-voleu din interiorul careului, iar apoi a transformat precis o lovitură liberă de la marginea careului.

Zărăndanii au revenit în joc în debutul părții secunde, prin penalty-ul obținut de Cioboată și transformat de Botaș. Clej a egalat în ultimul sfert de oră, însă o nouă lovitură liberă, executată de această dată de Prică, a stabilit câștigătoare cu 6 minute înainte de final și anume formația ceva mai experimentată a Frontierei.

De altfel, curticenii au obținut rezultate foarte bune în amicale, ceea ce le conferă multă încredere pentru campionat. „Dincolo de rezultate, pe care nu le consider importante în perioada de pregătire, jocul ne speranțe pentru un retur bun. Cu Ineul am făcut o ultimă repetiție utilă, sunt mulțumit de implicarea băieților. Rămâne de văzut ce va decide AJF-ul, din punctul nostru de vedere prima etapă ar trebui amânată. Terenul nostru mustește de apă, nu cred că se va putea juca sâmbăta viitoare. Mai țin să-i mulțumesc lui Mihai Sîrbuț pentru colaborarea bună avută în lunile în care am lucrat împreună, îmi oare rău că renunță la funcția de președinte. Nu mi-a spus motivele. Pe de altă parte, eu trebuie să-mi văd de treabă la club, am semnat un contract cu Frontiera Curtici și aș vrea să-l respect atâta timp cât oficialitățile locale se bazează pe mine”, a explicat Dinu Maghici, antrenorul „grănicierilor”.

În ciuda eșecului, ineuanii conisderă, prin vocea „secundului” Costel Filipaș că: „Am făcut printre cele mai bune meciuri de verificare. Pe lângă lipsurile ce le mai avem în lot, a absentat și Tibi Bier și, practic, nu am putut conta pe niciun fundaș central de meserie. Dar, chiar și așa, puteam câștiga dacă nu am fi ratat câteva situații bune de gol, mai ales prin Mașniță și Huțanu. Fiindcă stăm în prima etapă a returului, avem timp suplimentar să pregătim prima etapă”.

Formații:

Curtici: Potoreț – Gavriș, A. Don, Pleșca, Olariu – Parlapan, Nedea, Avrămuțiu, Zoica – Piț Prică. Au mai jucat: Gliguța, Hanc, Crișan, Fl Pavel, Ardelean.

CS Ineu: Pușcaș – Popovici, Zdrențan, Hulbăr, Talpaș – Clej – Ciocan, Spătaru, Huțanu, Botaș – Mașniță. Au mai jucat: Cioboată, Karmanoczky, Mîneran, Mitrea

Arbitri: Cristian Coroban – Gabriel Hărduț, Flavius Rița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button