SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

„Mister”, dezamăgit pe toate liniile: „Meritam să câștigăm, mai avem șanse la play-off doar dacă batem tot până la final”





Șoimii Pîncota are parcurs de echipă de play-off în acest an, dar plătește pașii greșiți din toamnă. „Alb-negrii” au făcut un meci excelent la Satu Mare, au fost echipa mai periculoasă, au și introdus balonul în plasă de alte două ori pe lângă penalty-ul lui Dragalina, dar au trebuit să se mulțumescă cu un singur punct.

Confruntarea din această după-amiază a avut istoria sa aparte, cu ratări mari de ambele părți, trei în dreptul oaspeților, care au mai avut și două goluri anulate. „Toată presa de la Satu Mare ne-au spus după meci că trebuiau validate acele două goluri, dar, la fel de adevărat este că ar fi trebuit să concretizăm ocaziile mari create, în special cea de pe final a lui Leucuța. El a scăpat singur în careu, avea două variante de continuare a fazei, ori șut la colțul scurt, ori pasă pentru Vasi, care venea demarcat în careu, dar a ales soluția cea mai proastă. Acestea sunt greșeli copilărești, de genul comise și în tur, pe care, din păcate, le plătim acum. În mod normal, noi trebuia să fim pe podium, dar ne trezim în zona play-out cu șanse minime de play-off”, a menționat Ionuț Popa.

Dincolo de implicațiile pe care ratarea victoriei le are asupra clasamentului, „Mister” mai este dezamăgit de un aspect. „Meritam să câștigăm în fața unei echipe cu un buget de trei ori mai mare decât al nostru, cu un lot de 24-25 de jucători, era cu adevărat o realizare pentru noi. Olimpia Satu Mare e un club unde se dorește performanță și e susținută cu toate puterile această performanță, pe când noi ne chinuim de la o zi la alta, să improvizăm antrenamente și formule de joc. Astăzi am avut la dispoziție 16 jucători, iar după ce s-a accidentat Dubeștean am jucat cu un închizător în apărare, iar după înlocuire lui Mihai, l-am folosit pe Leucuța vârf împins. Aceste lucruri nu se prea știu, iar dacă se știu interesează prea puțin. Degeaba mă strădueiesc eu și președintele…”

La prima vedere, remiza (1-1) risipește șansele pîncotanilor la un loc în primele șase echipe, Ionuț Popa punctând următoarele: „Doar dacă batem tot până la final, adică patru meciuri, ne mai putem gândi la play-off. Pentru asta, însă, trebuie să nu mai avem probleme atât de mari de lot precum cele de la Satu Mare. Nu putem duce în 13-14 jucători războaie cu echipe ca UTA, Brașov sau Chindia”.









Un comentariu

  1. Pai, Ionut ce atat grija, ca oricum nu retrogradati, sint deja doua cazute, plus Resita ?. Nu mai conteaza unde veti juca, va conta, doar ce faceti cu UTA. In fond, Pancota a avut un campionat bun, cu rezultate neasteptat de bune, cu toate ca, surprinzator, la echipa nu a fost liniste si pace.

    0
    0
    1. Ati ajuns la ce va tot spunea, Soimul ??!! Cu UTA-BD va pierde !! Soimii Pancota va termina campionatul si nu va retrograda !! HA-HA-HA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .. !!!!!!!!!!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button