Fotbal judetean

Frână pentru lider: UTA II – Progresul Pecica 0-0





Trupa lui Ciba nu a scăpat de ceea ce i-a fost frică și anume o replică dârză din partea tinerilor utiști, care în tur au stopat și Cermeiul la Șiria. Deși scorul a fost alb, au fost destule ocazii de-o parte și de cealaltă, dar portarii Rus și Stanciu au o prins o zi bună.

Deși Pecica era mai interesată de cele trei puncte pentru a rămâne pe primul loc, gazdele au fost cele care au avut un plus de posesie a balonului și oportunități de poartă mai numeroase. „Cele două-trei situații ale lui Gent și câte una pentru Petre, Iuga sau Vlad ne îndreptățesc să spunem că, poate, am fi meritat să câștigăm. Sigur, și Pecica a avut ocaziile ei, ultima chiar în minutele de prelungire, dar Stanciu (foto) ne-a salvat la lovitura liberă a lui Arsene. Apoi, după părerea mea, am avut și un penalty neacordat la Dinculescu, deși s-ar putea să mă înșel din poziția în care mă aflam eu. Dar, una peste alta, pot să spun că sunt mulțumit de jucătorii mei, care au avut o posesie destul de bună și agresivitate pozitivă în zona mingii. Sigur, au fost și aspecte ce trebuie corectate, dar vom discuta pe această temă de mâine încolo”, a punctat Dan Stupar, antrenorul celor de la UTA II după remiza, 0-0, cu Pecica.

Formații:

UTA II: Stanciu – Moza, D. Lazăr, Iuga, Aldan – Brănișteanu, Covaci (83 Kim) – Vlad, Murakami, Dinculescu (51 Copaci) – Petre (88).

Pecica: Rus – Moldovan (46 Boldizsar), Er. Wild, Ew. Wild, V. Fritrea – Ponta, Arsene, R. Fritea, Gherghel (68 Vasilca) – Burian (75 Trif), Peii.

Arbitri: Radu Bîtea – Casian Băla, Lucian Berariu. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Teodor Jușcă









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button