UTA Arad

Burlă: „Am avut o perioadă de cădere, sper să fiu util în continuare”





Titular în toate partidele toamnei, Bogdan Burlă a început în tribună și pe bancă anul 2016. Cu Brașovul a fost suspendat, iar la Baia Mare a intrat pe gazon doar după accidentarea lui Copil. Evoluția sa în „Dealul Florilor” nu a fost prea reușită, drept pentru care nu a fost menajat de antrenori la începutul săptămânii trecute. „Mi-a folosit muștruluiala primită din partea domnilor antrenori, sunt conștient și eu că am avut o perioadă de cădere. Acum, odată cu meciul de la Reșița, sper să revin la forma pe care am avut-o și să fiu util în continuare. Nu sunt mulțumit în întregime nici de jocul făcut la Reșița, pe benzi, inclusiv eu trebuia să venim cu mai multe realizări în fața unei echipe ce s-a apărat cu cinci fundași și patru mijlocași”, ne-a mărturisit fotbalistul de 19 ani după disputa cu bănățenii.

„Ne așteaptam la un scor mai mare, dar că e 1 sau 4-0 tot trei puncte sunt. Suntem conștienți că nu am evoluat foarte bine, ne-a încurcat puțin și starea terenului, dar și tactica lor de a se aglomera bine în apărare. Trăgând linie, important este că acumulăm puncte, că suntem în obiectiv, iar în play-off ne așteaptă un alt campionat”, a adăugat Burlă, care a bătut majoritatea fazelor fixe avute de UTA la Reșița. Câteva dintre centrările sale găsindu-și adresa, dar colegii săi nu au fost prea inspirați la finalizare.









Un comentariu

  1. Aveti grija ce faceti la Targoviste.Daca nu va ploua, gazonul va fi in conditii foarte bune si ve-ti avea parte de foarte multi spectatori daca vremea va fi frumoasa dar si pt. ca va veni la Targoviste o echipa de mare traditie. Am incredere in voi ca ve-ti scoate un rezultat bun si ca nu ve-ti mai rata asa de mult in fata porti. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ITA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. „Ne așteaptam la un scor mai mare, dar că e 1 sau 4-0 tot trei puncte sunt. ..”- Cind joci cu echipa de juniori a Resitei, care a incasat saci de goluri,peste tot, afirmatia asta pare desprinsa din categoria celor care se multumesc cu putin. „Pentru noi dopar scorul conteaza” este o treaba care nu aduce spectatorii la meci, iar pentru cel ce o spune, nu ii indeamna pe altii sa il caute, nimeni nu-si doreste jucatori care se multumesc cu minimul necesar. Cine ar fi spalat rusinea, daca in min 93 Resita egala ?. Burla, care a inceput ca o mare speranta, spunandu-se despre el ca e in vizorul unor echipe de top, nu ne mai arata prin joc o valoare presupusa a o avea. Mai are timp,talent exista, fizic exista,dar este nevoie sa-si schimbe urgent si comportamentul in teren si in afara lui.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button