UTA Arad

„Reflectoarele” pe Roman în amicalul UTA-ei de la Curtici





Fiindcă la finalul săptămânii echipa fanion a Aradului stă din nou pe puncte, stafful tehnic al UTA-ei le-a dat liber jucătorilor până marți. E de așteptat ca la ședința de analiză a confruntării de la Reșița să existe multe reproșuri în special la adresa unor jucători care au rămas datori din punct de vedere al atitudinii.

Însă, mai există și un așa-zis „caz” Roman. Mijlocașul ofensiv nu a fost inclus în lotul pentru deplasarea din Valea Domanului, dar nici nu a evoluat pentru UTA II în disputa cu Progresul Pecica. El ne-a și declarat că refuză să coboare în Liga a IV-a pentru a demonstra că merită să joace în Liga a 2-a.

Și, totuși, fostul internațional de tineret va juca miercuri (de la ora 17), pe unul din terenurile unei divizionare a patra. „Bătrâna Doamnă” are programat un amical la Curtici, contra formației lui Dinu Maghici, prilej cu care Roman are ocazia să arate ce poate. S-ar putea chiar să fie integralist contra lui Piț et. comp…

Un comentariu

  1. Nu vreau sa îl laud pe acest băiat, în amicale chiar a arătat calitate pentru a juca în liga a 2. De fiecare data a adus un plus echipei atunci când a jucat. păcat ca din nou și în cazul lui se procedează la fel ca și cu Sorian. Nu înțeleg aceasta politică. Nu vad rostul acestor transferuri. Sunt aduși la echipa sa joace dar nu li se oferă nicio șansă. Mai bine pentru toată lumea ar fi fost ca acest băiat, sa semneze cu cineva unde chiar ar fi fost dorit.

    0
    0
  2. Sper ca acest baiat sa demonstreze ca are calitati si sa le arate antrenorilor ca are valoare de liga2a. Poate il vad si eu jucand in deplasarea de la Targoviste. SUCCES !!!

    0
    0
  3. Prin aceasta atitudine consecventa de batjocura fata de un om (nu fotbalist) a conducerii clubului UTA va duce inevitabil la suspiciuni in ce priveste caracterul dumneavoastra si echidistanta fata de fiecare jucator, sa aiba sanse egale. Inainte de fotbalist fiecare este om si are demnitatea lui. Tineti cont de treab asta ca deja ati trecut de limita bunului simt. Succes Roman, aradul te sustine pt ca ai judecat corect.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button