Liga a 2-a

Trabalka nu a mai debutat la Vâlcea, care s-a reorientat spre Florin Costea





Promovat în Liga a 2-a de către Eugen Trică la FC UTA, Kevin Trabalaka petrecut ultimii doi ani departe de casă. Mai întâi el s-a transferat la Dinamo, de unde clubul bucureştean l-a împrumutat la FC Bihor. După desfiinţarea acestei echipe în iarna acestui an, pentru care Trabalka a marcat un gol în 12 meciuri jucate, atacantul născut la Arad a avut o ofertă de la Şoimii Pâncota, pe care a refuzat-o. Astfel el a ajuns la Râmnicu Vâlcea, dar nu a apucat să joace niciun meci oficial. Săptămâna trecută, Trabalka s-a accidentat la un antrenament, iar diagnosticul a fost crunt: ruptură de ligamente încrucişate şi menisc! „Am simţit cum mi-a pocnit genunchiul, am relizat de atunci că este o accidentare gravă. Mă voi opera, cel mai probabil la Timişoara. O să muncesc foarte mult ca să revin cât mai repede, sper să prind pregătirile pentru viitorul sezon. Viaţa merge înainte, voi reveni şi mai puternic” a spus ghinionistul fotbalist pentru liga2.ro.

Vâlcea, cu rezultate modeste în acest an, victorie la Tărlungeni, remiză la Cluj şi înfrângeri pe teren propriu cu Mediaş şi Mioveni, a intrat în zodia accidentărilor. Antrenorul cu portarii Robert Tufişi, care nu a mai apărat de trei ani într-un meci oficial, a fost legitimat în preziua jocului de sâmbătă cu CS Mioveni. Vâlcea a fost nevoită să apeleze la această soluţie de compromis după ce portarul Dragoş Geantă a suferit o ruptură musculară în jocul de la Jucu, cu „U” Cluj, care îl va ţine pe tuşă o lună. Astfel, după accidentarea lui Dragoş Geantă, antrenorul Alexandru Pelici avea o singură opţiune pentru postul de portar, unde era apt doar Călin Fildan.  Vâlcea nu mai are în lot portari juniori, după ce Dozescu a fost împrumutat la alte echipă. În urmă cu trei ani, Tufişi a trecut printr-o situaţie asemănătoare, fiind reactivat şi apărând mai multe meciuri.

În fine, oltenii ar putea efectua un transfer de imagine. Oficialii clubului speră să îl convingă pe Florin Costea să joace pentru CSM Râmnicu Vâlcea până în vară, mai ales dacă echipa se va califica în play-off şi va lupta pentru promovare. Atacantul însă nu le dă mari speranţe celor din conducere: „Până la vară, rămân doar să mă antrenez cu CSM, dar nu joc. Din vară îmi voi căuta altă echipă în străinătate. Nu exclud să joc din nou pentru CSM, dar la final de carieră, la Vâlcea sunt ca acasă, aici am crescut, aici am început fotbalul. Vom vedea ce va fi”, a spus Costea pentru liga2.ro.

 









Un comentariu

  1. Fa o scoala ceva,ca fotbalist de liga 1 nu o sa mai ajungi! daca spui ca e accidentare grea. Nu am personal nimic cu tine,dar iti dau un sfat acum cat mai poti roaga sefii sa te „propulseze” undeva ,pe un post „bun”,si fotbal numai de placere :))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button