Liga a 2-a

Va fi demis Csik după remiza cu Pîncota?





Olimpia a avut la conferinţa organizată după partida Șoimii Pîncota cu  trei reprezentanţi, pe Ioan Câmpan, preşedintele CA al clubului, pe portarul Băican şi pe antrenorul Tibi Csik, ultimul trist, cu o mină întunecată. Primul care a luat cuvântul a fost Tibi Csik. Acesta a fost foarte scurt. „Îi felicit pe băieţi. Astăzi am avut trei adversari: terenul prost, răutatea unor oameni şi adversarii. Prea multe nu mai am de comentat” a declarat sec Csik.

Portarul Băican, care a avut două-trei intervenţii excelente sâmbătă, s-a limitat la câteva declaraţii formale şi la îndemnuri. „Ne-am creat ocazii, am practicat un fotbal bun, puteam câştiga. Dar cred că acest 1-1 poate fi un început pentru noi” a spus acesta.

Preşedintele Comitetului de Administraţie, Ioan Câmpan a vorbit mai mult şi şi-a început discursul cu săgeţi aruncate către Federaţie, arbitri etc. Dar nu i-a menajat nici pe jucătorii şi nici pe antrenorul Csik. „Când vezi că în deplasare, dar şi acasă, maniera de arbiraj începi să-ţi pui întrebări dacă deranjezi pe cineva, dacă eşti dorit. Apoi, când în două meciuri consecutive acasă, juniorul nostru este cel mai bun jucător de pe teren cazul lui Denis Chivari în etapa trecută şi acum a lui Toni Kanaloş, te întrebi dacă toţi băieţii din lot au aceeaşi dorinţă şi putinţă… Mai sunt puţine puncte puse în joc. Trebuie să avem foarte mare grijă. Programul nu ne avantajează deloc. Vine şi meciul cu Vâlcea, după care jucăm la Braşov, vine la noi Baia Mare. Trebuie să avem grijă şi să mergem cu cât mai multe puncte în play-out”.

Ioan Câmpan, a mai precizat, în cadrul conferinţei de presă că luni va avea loc o şedinţă, că se va face o analiză atentă la situaţia în care se află echipa şi că vor fi luate măsurile ce se impun. „Vom analiza atent tot ce s-a întâmplat şi vom lua măsuri care pot duce la demiterea antrenorului Tiberiu Csik”. La aceste cuvinte Tiberiu Csik a reacţionat cu nervozitate arătând cu degetul spre conducerea clubului care nu a asigurat condiţii prielnice de pegătire.

De menţionat că într-o altă discuţie, avută cu două zile înainte de meci, acelaşi lucru l-a spus şi Dan Băbuţ. „Au fost trei meciuri într-o săptămână şi ne puteam permite să schimbăm conducerea tehnică în asemenea împrejurări. Dar avem în vedere acest lucru şi, dacă nu câştigăm meciul cu Pâncota vom lua măsuri radicale”, a spus preşedintele Olimpiei.

Nu vrem să anticipăm rezultatele acestei şedinţe. Dar, sincer, nu ne dorim lozinci des auzite, gen “mai sunt puncte puse în joc, trebuie să fim optimişti, mergem înainte”. Lozinci fără conţinut câtă vreme Olimpia se îndreaptă, cătinel, cătinel, spre coada Ligii a II-a.

FOTO-text: informatia-zilei.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button