Liga a 2-a

Bătălie pierdută cu chinezii! Foştii utişti, Apostu şi Balint au plecat de la Clinceni!





Noii acţionari ai echipei ilfovene, veniţi din China, nu au digerat rezultatele echipei în acest an. În primele trei etape de la reluarea returului în Liga a 2-a, Seria I, FC Academica Clinceni a pierdut de două ori acasă (0-2 cu FC Rapid şi 0-1 cu Dunărea Călăraşi) şi a câştigat o dată în deplasare (2-0 cu Gloria Buzău). Prin aceste rezultate Clinceni şi-a asigurat în mare parte participarea la play off, însă acţionarii din China au considerat că echipa nu mai are şanse la promovare. Drept consecinţă, Balint a fost demis! Nemulţumiţi de această decizie, managerul general Bogdan Apostu şi antrenorul secund Adrian Senin au hotărât să fie în asentiment cu colegul lor şi au decis să demisioneze în grup.

”Consiliul de Administraţie al FC Clinceni, pe de o parte şi Bogdan Apostu, manager general, Laszlo Balint, antrenor principal şi Adrian Senin, antrenor secund, de cealaltă, au decis de comun acord întreruperea raporturilor contractuale începând cu 15 martie 2016. Bogdan Apostu, Laszlo Balint şi Adrian Senin le mulţumesc tuturor celor cu care au colaborat fructuos la Clinceni şi le urează succes pe mai departe! Totodată, Consiliul de Administraţie apreciază munca depusă de cei trei şi le urează baftă în carierele lor!” este anunţul oficial pe pagina de Facebook a clubului.

„Ni s-a comunicat că noul proprietar al echipei a văzut jocul de sâmbătă şi a considerat că echipa nu mai are şanse de promovare. Asta în condiţiile în care nu ni s-a impus niciodată acest obiectiv, ci accederea în play-off. Şi, cum nu sunt genul de om care să se agaţe de o poziţie, am semnat rezilierea în condiţiile propuse de club, şi asta doar pentru că îmi doresc ca această echipă să aibă linişte”, a explicat Balint.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button