Fotbal judetean

Molnar: „Victorie meritată în fața Curticiului, nu mergem cu mâinile ridicate la Pecica”





Victoria la limită, 1-0, cu Frontiera Curtici, le-a permis celor de la Mailat să abordeze cu un moral bun restul meciurilor din retur. Voinţa a acumulat 16 puncte şi a ieşit din calculele retrogradării, unde patru formaţii se vor lupta pentru menţinerea în Liga a 4-a. Curticenii, învinşii meciului de la Mailat, au contestat câteva decizii de arbitraj, un fault în careu aspura lui Piţ şi un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Laszlo Molnar, preşedintele Voinţei Mailat, a dorit să clarifice situaţia: „Eu cred că după numărul de ocazii clare, inclusiv barele lui Bubuș și Mateucă, am meritat victoria. Curticiul a făcut caz pentru un gol anulat pe motiv de offside, dar eu cred că fata (n.a. asistentul Flavia Dumitru) a avut dreptate. Dar, cred că la 2,3-0, așa cum trebuia să arate tabela până la acea fază, cei de la Curtici nu mai făceau atâta scandal. Cu tot respectul pentru ei, au echipă bună, dar cred punctele au rămas meritat la noi.”

În etapa următoare, tânăra echipă al lui Radu George va juca la Pecica. Molnar s-a referit şi la această partidă: „Nu mergem la Pecica cu mâinile ridicate. Ei au prima șansă, dar cred că și noi am demonstrat de ce suntem capabili. La Sîntana ne-au lipsit trei titulari pe motiv de suspendare, am jucat în zece din prima repriză și am pierdut greu, după pauză. Am bătut acum Curticiul, iar sâmbătă vrem să câștigăm la Pecica. Va fi greu, dar nu imposibil”

 În fine șeful „alb-verzilor” mai crede că locul echipei sale în aceste sezon este undeva la mijlocul ierarhie. „Deși avem un lot bun, de primele 5-6 locuri în clasament, cred că în acest sezon mai sus de locul 8 nu cred că putem ajunge. Ne este greu și nouă, căci ne confruntăm cu probleme binecunoscute la acest nivel.  Jucătorii au alte activități mai importante decât fotbalul, adică servici sau școală și vin cum pot la pregătire, a încheiat Molnar.









Un comentariu

  1. Cu tot respectul d-nul Molnar , dar cred ca v-ati uitat la alt meci. Curticiul a fost clar peste Mailat. Barele despre care vorbiti au venit in repriza a2a , iar anularea golului perfect valabil a fost in prima repriza, iar Pit a fost faultat asta recunoscand chiar si jucatorul care a facut faultul.Felicitari jucatorilor dvs ,dar nu acelasi lucru putem spune despre arbitri.Iar dvs va recomand sa fiti mai sincer in declaratii,ca nu aveti nimic de castigat daca improscati pe altii cu gunoi, dar asta arata caracterul omului
    O zi buna va doresc

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button