Fotbal judetean

Sabău: „Am greșit și am fost taxați” vs. Aslău: „Grupul a făcut diferența”





O echipă în plină construcție nu a putut tine piept uneia rodate, ce nu degeaba este cotată printre principalele favorite la promovarea în Liga a 3-a.

Cermeiul a avut o misiune relativ simplă la Lipova, acolo unde chiar antrenorul Flavius Sabău recunoaște că rezultatele contează prea puțin în momentul de față.  „Speranțele meu au fost în direcția unui joc bun, rezultatul m-a interesat prea puțin. Am jucat cât de cât ce ne-am dorit, dar am greșit la două faze foarte simple și am fost taxați.  Se pare că Cermeiul e și mai echipă decât noi din moment ce ne-au bătut 3-1. Are un plus de omogenitate și joacă foarte mult la rezultat. De aceea apelează deseori la mingi lungi, pe când pe mine mă interesează alte lucruri. Am la Lipova alte obiective, ce nu includ victorii imediate cu Cermeiul sau alte echipe cu pretenții din campionat. Din păcate, nu am avut nici prea multe variante pe bancă și așa am folosit doi fotbaliști, pe Filimon și Vasinc, care nu s-au prea antrenat în această săptămână. Nici mai ofensiv de atât nu puteam evolua. Îl mai aveam la dispoziție pe Balint, care – însă – nu e în formă prea bună…”, a precizat „principalul” lipovanilor la finalul disputei cu „alb-roșii”

Conducând cu 2-0 la pauză, Lunca Teuz Cermei a gestionat perfect partida, dându-i posibilitatea lui Mircea Aslău să puncteze următoarele: „Le-am și spus băieților că de multe ori cele mai grele partide pot deveni cele mai ușoare. Pe fondul unei concentrări bune am dominat partida încă din start și nu cred că s-a pus vreun moment problema echipei câștigătoare. Au încercat și ei să joace un fotbal bun,  dar cred că s-a văzut că, dincolo de valoare individuală, grupul a făcut diferența. Poate mă repet, dar cred că la Cermei au ajuns cei mai buni jucători de grup. Mă mai bucur că am marcat cu jucători din toate compartimentele azi, dar și că ne-au ieșit fazele fixe pe care le exersăm la antrenamente”.

La final, antrenorul Cermeiului a făcut un pronostic interesant: „Cred că echipa ce va promova la anul din Liga a 4-a va fi Lipova”, însă omologul său de pe banca „șoimilor” a lămurit lucrurile:  „Depinde dacă ne și dorim asta. Deocamdată nu avem așa ceva în plan. Cel puțin sarcina mea este să fac o echipă competitivă pentru viitor, dar să și-mi aduc contribuția la creearea unor grupe puternice de copii și juniori”.









Un comentariu

  1. Declaratiile acestui Sabau sunt exact a unui antrenor care e disperat sa mai antreneze 2-3 etape. Alibiuri ieftine care nu arata decat disperarea lui de a tine de scaunul de antrenor, care cred ca este momentan o oalarie

    0
    0
  2. felicitari mircea o victorie pe deplin meritata la primul gol jocul greseala asteapta inspiratie buna pt cursa sa mearga catre portar .legat d un grup unit ai zis un mare adevar pe cativa dintre ei am avut ocazia sa ii cunosc intr-o masura mai mare sau mai mica

    0
    0
  3. Citesc cu stupoare declaratiile ” antrenorului” de la Lipova, domnul Sabau, care din punctul meu de vedere prin aceste afirmatii si alubiuri la randui am impresia ca mai vrea sa traga 2-3 etape de scaunul de antrenor, o palarie prea mare pentru el in acest moment. Sunt curios daca i-a atins pe conducatorii de la L8pova cu aceste baliverne. Bafta amvelor achipe care au jucat astazi.

    0
    0
    1. Din moment ce eşti neutru, nu poţi avea un punct de vedere pro sau contra cuiva. Nu mai încerca sa pari mai inteligent decât eşti.

      0
      0
  4. Am spus de la inceput…ca acest sabau este slab….sa mearga pe la juniori sa antreneze….si declaratiile lui sunt penibile…..in timp ce..presedintele pop….toata sapt. Ce a precedat jocul cu cermei….se intepa cu ptesedintele de la cermei…..si sunt sigur ca si dorea victoria
    ……si dupa meciul pierdut…vine acest tentativa de antrenor..si spune….ca nu il intereseaza rezultatul….de parca era un meci amical…….

    0
    0
  5. Nu cauta legatura intre nickname si parere, domnule „antrenor”. Fiind neutru, sunt obiectiv in ceea ce spun, iar dupa ” prunele ” care le-ai spus in declaratiile dupa meci demonstreaza ca esti disperat sa mai ramai principal. Si probabil ca o sa mai ramai, ca vorbesti frumos despre fotbal, te-am auzit ieri din spatele bancii. Aici aleg sa ies din aceasta discutie, a fost doar o parere.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button