Fotbal juniori

Autoritari sub Tâmpa în Liga Elitelor: FC Brașov – UTA Under 17 1-6





Sub comanda lui Francisc Tisza, UTA Under 17 a început perfect stagiunea de primăvară. După 3-0 cu Unirea Alba Iulia, „alb-roșii” s-au impus clar și în deplasarea de la Brașov. Pe o suprafață sintetică, arădenii s-au impus cu 6-1, după „tripla” semnată de Gruiescu, plus reușitele lui Adam, Toma și Varga.

Scorul pauzei a fost 0-2, după care: „La 3-1, gazdele au mai evut o ocazie bună de a marca. Dacă reușeau, riscam să-i readucem în joc pe brașoveni, noroc că a venit golul 4. A fost singurul moment, ca să spun așa, în care am riscat puțin. În rest, ne-am făcut treaba destul de bine, doar că am rămas în continuare sub nivelul mării în clasament. Mai mult, urmează greul pentru noi, cu un meci cu Poli pe teren propriu, în care nu-l vom avea pe Varga și o deplasare pe terenul liderului Universitatea Craiova”, a punctat Tisza.

Plus de la Jorza

Dacă la Ciucifara a trebuit să renunțe din pricina unei accidentări, Francisc Tisza l-a primit de la echipa mare pe Amir Jorza. „Chiar dacă se vede că nu este într-o formă foarte bună și asta pentru că nu are prea multe jocuri în picioare, a adus un plus la mijlocul terenului. După ce a jucat 90 de minute în amicalul primei echipe la Curtici, l-am folosit aproape tot meciul și la Brașov”, a precizat experimentatul tehnician.

gruiescu

Gruiescu, noul golgheter

Aruncat în luptă din această primăvară, Călin Gruiescu a răsplătit încrederea staffului tehnic cu 5 goluti în două meciuri. „E un băiat serios, muncitor, pe care am decis să-l mutăm la hotel la Arad și să-l scutim de naveta pe care o făcea zilnic la Zădăreni. Se poate concentra mai bine pe fotbal și școală acum, iar rezultatele încep să se vadă”, a dăugat Tisza.

La Brașov, UTA Under 17 a evoluat în formula: Mureșan – Gabor, Deliman, Rogojan, Varga – Mager, Jorza, Toma – Vasile, Gruiescu, Stahl, după pauză mai intrând pe teren: Sabău, Roșu, Țurcanu, Adam, Savin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button