National Sebis

Negoescu a terminat-o cu Sebișul: „Decât rezervă în Liga a 3-a, mai bine stau acasă, lângă familie”





Odată cu pierderea în proporție de 90% a șanselor de promovare, Național Sebiș s-a trezit și fără unul dintre fotbaliștii săi importanți. Cosmin Negoescu nu s-a mai prezentat la program în această săptămână și spune că nimeni nu-l mai poate convinge să mai joace la divizionara a treia de pe malul Crișului Alb.

Autor al unui gol la partida de acasă cu Minerul Motru și participant activ la majoritatea acțiunilor de atac ale gazdelor, Negoescu a fost „uitat” pe bancă de Rică Neaga în disputa cu Performanța Ighiu. A fost aruncat – totuși – în luptă din mintul 72, făcând faultul de penalty din care oaspeții au marcat golul de trei puncte.

Reproșându-i-se lipsa de atitudine, puternicul „vârf” a decis să părăsească, asumându-și consecințele, echipa. „Poate nu am găsit ceea ce mă așteptam la Sebiș, iar în plus de asta s-a vorbit de un obiectiv ce, cu tot respectul, era greu de atins în condițiile în care handicapul față de lider era de 8 puncte, și mai aveam alte două formații înaintea noastră. Lotul cu care am început returul e valoros, doar că suferă la relațiile de joc. Apoi, sunt câțiva jucători, cu care ar fi trebuit avută răbdare. E și cazul meu, căci veneam după aproape un an de zile în care am fost accidentat. De bine de rău, eu cred că în meciul cu Motru, mi-am făcut treaba, pentru ca apoi să mă trezesc pe banca de rezerve cu Ighiul. Măcar dacă mi se explica ceva, ar fi vorbit cineva cu mine despre asta…În fine, am decis că decât rezervă în Liga a 3-a, mai bine stau acasă, lângă familie. Am un copil mic, nu are rost să stau departe de el și de soție ca să nu fiu înțeles deloc la Sebiș. I-am comunicat asta și domnului Călin Cojocaru, cred că această decizie îi ajută și pe ei. Scapă de salariul meu, în condițiile în care e aproape imposibil să mai promoveze. Pe de altă parte, eu mă gândesc să renunț total la fotbal”, ne-a declarat atacantul de 23 de ani.

În aceste condiții, ca și în turul campionatului, Național Sebiș rămâne cu un singur atacant veritabil de careu, Gelu Velici. La calitățile sale, senegalezul Keita poate fi folosit al doilea atacant.

Un comentariu

  1. Eu unul, te-am vazut doar la Timisoara, in amicalul cu ACS si am vazut ca esti „fotbalist”… de liga mult inferioara, nicidecum de liga a IIa sau a IIIa!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button