Fotbal judetean

Şimand, echipa de pe locul 12, are cel mai bun atac din retur!; Roșca: „Ar fi bine nici să nu luăm goluri”





Cu două victorii şi zece goluri marcate în ultimele două partide, Şoimii Şimand a scăpat momentan de locurile retrogradabile. Formaţia preluată în iarnă de Mihai Roșca a înscris 12 goluri în cele trei etape din acest an, performanţă cu care a devenit echipa cu cel mai bun atac din retur. De menţionat că în cele 13 etape din tur, Şimand a marcat doar 15 goluri. „E bine că marcăm, că avem forță în atac, dar trebuie să vedem că am luat cel puțin un gol în fiecare meci. Mi-aș dori să fie mai echilibrat acest raport. Nu-mi place ca echipele mele să primească goluri, câteodată e mai bine să te mulțumești cu un gol mai mult decât adversarul. Mă bucur mai mult pentru victoriile cu Șofronea și Păulișul, căci sunt contracanditatele noastre în subsolul clasamentului și mai puțin pentru golaveraj. E bine că am înscris mult, dar punctele rămân tot timpul prioritare” a comentat antrenorul principal al lui Şoimii Şimand.

De pe locul 12, Şimand va întâlni în următoarele două etape pe Unirea Sântana şi Gloria Lunca Teuz Cermei, două dintre pretendentele la promovare. Prima întâlnire va avea loc sâmbătă, în deplasare. „Sântana e pe locul 2, noi suntem la coadă, e nomal să aibă prima șansă. Dar mergem să jucăm, din păcate avem absențe importante. Mitu, Rechițan și Balogh vor fi supendați”. Ultimul dintre ei nu avea drept de joc nici cu Cermei, pentru că a fost suspendat două etape.

„Ole” Roşca a mai vorbit şi despre plusurile şi minusurile echipei pe care o pregăteşte:  „Mă bucur că toți jucătorii transferați în această iarnă și-au adus deja aportul la rezultatele și jocul bun. Nu vreau să fac diferențe, dar Rus, Rechițan, Malancu, Hadăr sau Țigan sunt întăriri importante pentru noi. Totodată, mă bucur să văd cât de serios este Ruska la antrenamente, e o surpriză plăcută pentru mine. De experiența și voința lui Bebe Mitu nici nu mai vorbesc…Sigur, suferim încă la relațiile de joc, probabil cu trecerea etapelor vom arăta și mai bine. Nu uităm , însă, unde ne este locul, încercând – binenînțeles – să scotem maxim din fiecare meci, cu o prioritate pentru cele susținute în fața suporterilor noștri”

Un comentariu

  1. Mihai Rosca , ” Ole” cum ii spun cei apropiati merita o sansa de a antrena UTA dar nimeni nu i-a dat-o! Pacat. Cred ca putea sa demonstreze destul de multe. Cu mare placere imi aduc aminte de selectionalele judetene alcatuite din tineri jucatori foarte talentati observati de Ole Rosca si ” Becu ” Gigi Camenita care m-ai mereu invingeau in amicale la acele vremuri prim divizionara Sportul Studentesc !!! Oricum , multa sanatate si impliniri celor doi domni mentionati mai sus !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button