Fotbal juniori

Stahl, omul derby cu Poli: UTA Under 17 la a treia victorie consecutivă!





Imediat după încheierea derby-ului județean din Liga 2-a, „alb-roșii” lui Francisc Tisza începeau adevăratul derby al Vestului cu ACS Poli Timișoara, din cadrul rundei cu numărul 18 al Ligii Elitelor. Punctele erau foarte importante pentru arădeni și ele au venit la capătul unui meci de luptă, decis de execuția de excepție a lui Stahl.

Mijlocașul ofensiv de 17 ani, care a și debutat pentru echipa mare în Cupa României, a găsit vinclul porții adverse printr-un șut cu dreptul de la 15 metri. „Marcând destul de repede, am cedat deliberat posesia și asta pentru că știam că jocul pozițional încurcă o echipă ce are mulți jucători rapizi, de contraatac. Am acționat noi pe câteva contre tăioase, din care mai putem înscrie, dar și așa ne declarăm foarte mulțumiți de această a treia victorie în retur. Dacă azi s-ar trage linia am fi salvați, adică ne-am îndeplini obiectivul, însă știm că mai avem mult de muncit pentru asta. Săptămâna viitoare jucăm pe terenul liderului CSU Craiova, ce a pierdut azi la Târgu Mureș, echipă ce ne va vizita peste două weekenduri”, a menționat experimentatul antrenor.

Tisza se bucură și pentru revenirea la gol a lui  Albert Stahl: „L-am luat mereu lângă mine, fiindcă am încredere în calitățile sale fotbalistice. Din păcate, de fiecare data se întâmplă să se îmbolnăvească sau să se accidenteze în ultima parte a pregătirii din intersezon, însă mă bucur că și-a revenit și azi ne-a ajutat cu un gol pe cât de frumos pe atât de important”.

Mureșan – Gabor, Deliman, Rogojan, Savin – Adam, Vasile, Toma – Mager, Țurcanu, Stahl, plus Sabău, Roșu, Faur, Meszaroș e formula de joc cu care UTA Under 17 a abordat confruntarea cu „alb-violeții”. Au absentat Varga (suspendat) și golgheterul Gruiescu (bolnav).

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button