Fotbal judetean

Izbăvirea a venit tot de la Modan: Crișul Chișineu Criș – Victoria Zăbrani  1-0





Toate reflectoarele au fost puse pe meciul de la Curtici, acolo unde Sîntana avea să defileze în fața Frontierei, pentru ca cele mai mari probleme să le aibă liderul în fața Zăbraniului. 87 de minute i-au trebuit echipei lui Ghiță și Alin Drăgan să găsească golul izbăvitor în fața arțăgoasei trupe a lui Pința.

În mod normal, se punea doar problema scorului la Chișineu Criș, dar gazdele nu au prins cea mai bună zi. Au fost, totuși, câteva ocazii bune în prima parte, inclusiv un gol anulat lui Drăgan, dar scorul a rămas alb.

Zăbraniul s-a apărat ordonat și după pauză și chiar a avut o dublă ocazie la lovitura liberă scoasă de Pătroi la șutul lui Crișan și reluarea slabă din careu a lui Ianc. În cele din urmă, forcingul de final al „alb-albaștrilor” a produs efectul sconat. Cu puține minute înainte de ultimul fluier, Modan a pus capul la centrarea lui Petrescu și Stănilă a trebuit să se recunoască învins. Vizitatorii s-au întors în atac, au avut câteva faze fixe din preajma careului advers, dar nu au mai putut întoarce scorul. „Mă bucur pentru golul înscris, dar mai ales pentru cele trei puncte. E bine că am terminat cu zâmbetul pe buze un meci greu, mai ales că nu am prins cea mai bună zi. Am rămas pe primul loc, trebuie să rămânem concentrați pe mai departe, căci ne așteaptă partide grele”, a punctat Nicu Modan, golgheterul din tur al Crișului cu 4 reușite, trei dintre ele decisive pentru soarta punctelor.

De partea cealaltă, Leo Pința consideră că elevii săi ar fi meritat cel puțin un rezultat de egalitate. „Păcat de golul primit pe final, dar și de ocaziile ratate la 0-0 și la 1-0. În minutele finale am fost peste adversari, am avut trei cornere și două lovitur libere pe care trebuia să le gestionăm mai bine. Din punctul meu de vedere, rezultatul e mincinos, dar, pe de ată parte, țin să felicit familia Drăgan pentru tot ceea ce face la Criș și fair-play. Alin a recunoscut după meci că remiza poate era mai justă. Mai felicit și brigada de arbitri pentru prestație, în timp ce antrenorii lor cu portarii Pap-Deac, mi-a lăsat un gust amar. Nu degeaba a fost eliminat de pe bancă…”, a precizat antrenorul Victoriei.

Formații:

Crișul: Pătroi – Pantea, Toseschi, Ciuciu, Jude – Ciornei (46 Magda), Turcuș, Lung (29 Petrescu), Covaci (68 Faur) – A. Drăgan, Modan.

Zăbrani: Stănilă – Iercan, Zopota, Oberșterescu, A. Avram – Matei, Țop, Ianc, Nibu, Crișan – Rogojinaru.

Arbitri: Dorinel Herţeg – Miohai Stanciu, Gabriel Hărduţ. Observatori AJF: Marius Alexa, Valer Mărginean

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button