Fotbal judetean

Donca: „Am dovedit că nu suntem întâmplător sus“





Unirea Sântana și-a răsplătit fanii care au umplut tribuna stadionului și au avut de îndurat o ploaie torențială cu o victorie clară, la scor de neprezentare, cu vecina de clasament din Pecica. Trupa lui Dinu Donca a rămas astfel la un punct în spatele celor de la Criș, iar săptămâna viitoare dă piept chiar cu formația lui Alin Drăgan. „Am spus și înaintea acestei disputei, nu mă interesa scorul, ci doar obținerea celor trei puncte. Ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna, vreau să felicit băieții, am ținut neapărat să ne revanșăm pentru meciul din tur. Această victorie este o confirmare a faptului că nu suntem întâmplător sus, vom vedea dacă va fi așa și până la capăt. Părerea mea este că am dominat jocul, după ce am marcat nu ne-am închis, am căutat să mai înscriem și am reușit până la urmă. Dar, repet, important e că am luat cele trei puncte”, a fost analiza tehnicianului „unirist”.

Cu cele două goluri de azi, Alex Capătă a ajuns la cota 25 în campionatul Ligii a IV-a. „Poate noi știm să lucrăm altfel cu Capătă, vorbim mai mult cu el, îl tratăm altfel, dar cert este că suntem aici datorită golurilor sale, iar el a marcat golurile datorită echipei. S-a văzut și astăzi că el are calitate, a avut mereu”, a spus Donca despre golgheterul său.

Antrenorul Unirii Sântana a vorbit și despre perspectiva promovării: „Noi luăm fiecare meci în parte, nu avem presiune, e o atmosferă foarte bună la echipă, în tribune, poate asta e cheia succesului. Nu vrem să ne precipităm acum, să vorbim despre lucruri mari, ați văzut că și în iarnă nu am făcut multe transferuri, chiar dacă poate ne-am fi dorit. Dar, așa cum suntem, suntem acolo, nu ne vom da la o parte dacă ajungem acolo sus“.









Un comentariu

  1. La Sântana există pricepere. La alte cluburi, unde se cheltuiesc mult mai mulți bani, rezultatele sunt mult mai slabe.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button