Fotbal judetean

Fotbalul celor două fețe, cea urătă pentru Petcuț , cea frumoasă pentru Modan: Aqua Vest Crișul 4-7





„Cine vede rezultatul și nu a fost la meci, e tentat să susțină că a fost înțelegere între noi și Crișul. Mie, însă, nu-mi vine să cred nici acum, la două ore după finalul meciului, cum nu am luat niciun punct după ce i-am înscris liderului patru goluri”, e caracterizarea succintă și elocventă făcută de Mihai Petcuț partidei nebune din această după amiază de la Șofronea.

Într-adevăr, era greu de crezut că liderul Ligii a IV-a Arad, ce nu a luat mai mult de un gol pe meci în această primăvară și a fost ținută în șah doar de Cermei, va încasa 4 goluri în „fieful” codașei Aqua Vest, trei numai în prima parte. Pe de altă parte, însă, trupa lui Ghiță Drăgan (suspendat la acest meci) a dat dovadă de multă forță în ofensivă, având în Nicu Modan un atacant de rasă, pentru care e greu de găsit superlative.

Practic, fostul fotbalist al Luceafărului și-a scos echipa dintr-o situație complicată, marcând nu mai puțin de 6 ori în poarta lui Șubaș și Barabaș. „E greu de descrie sentimentul ce mă încearcă acum. Cinci goluri am maid at într-un meci, acum câțiva ani pe când jucam la Ștei, dar 6 niciodată. Sigur, mă bucur în special pentru victoria echipei mele într-un meci pe care ni l-am făcut singuri greu datorită greșelilor din apărare, dar și a altor ratări din prima repriză. Meciul a fost nebun, dar punctele rămân foarte importante, mai ales că urmează să o întâlnim pe Sântana, singura echipă ce are numai victorii în acest an. Dacă îi batem sâmbăta viitoare, luăm o opțiune importantă pentru primul loc”, susține Modan.

Revenind la Petcuț, acesta nu-și explică naivitatea elevilor săi. „Cum e posibil să iei gol în minutul 2 și în minutul de prelungire din prima repriză după ce ai revenit pe tabelă de la 1-3 la 3-3? Sigur, Modan este un fotbalist foarte bun, poate cel mai bun atacant din Liga a 4-a, dar dacă mai jucam eu, chiar la nivelul meu de eșalonul trei și patru, nu ar mai fi reușit atâtea azi. Ne-am pregătit bine de acest meci, am avut și variante pe bancă, numai că am fost prea fraieri. Am văzut partea urătă a fotbalului azi, sunt foarte supărat, căci puteam scoate ceva bun din meciul cu liderul”, a mai spus antrenorul Aqua Vestului.

Pentru conformitate vă prezentăm succesiunea reușitelor de la Șofronea:  Ciuciu  – autogol (7), Liga (28 și 35), N. Ardelean (75) / Modan (2, 13, 16, 56, 84, 89), Toseschi (45+1). De la jumătatea reprizei secunde, oaspeții au jucat în zece, după eliminarea, pentru două galbene, lui Andrei Magda.

Formații:

Aqua Vest: Șubaș (46 Barabaș) – Bura, Zaharie, Betea, Olariu – Gheorghieș (81 R. Petcuț), Herlo, Liga, Cotuna –  Ploscariu, Hygied (59 N. Ardelean).

Crișul: Pătroi (46 Mucha) – Tolan (30 Pantea), Toseschi, Ciuciu, Jude – Ciornei, Turcuș, Magda, Covaci (46 Petrescu) – A. Drăgan (83 Lung), Modan.

Arbitri: Radu Bâtea – Sebastian Tomuţa, Remus Naghi. Observatori AJF: Iosif Manuşov, Daniel Scridon









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button