UTA Arad

Chindriș, aproape de prima reușită stagională: „O să vină ea, bine că nu a mai fost nevoie cu Brașovul”





Punct fix în „unsprezecele” UTA-ei, Marius Chindriș își face treaba în special pe faza defensivă. Aleargă mult în centrul liniei mediane, recuperează destule baloane, iar cel puțin la meciul cu FC Brașov s-a eliberat la șut la aproximativ 20 de metri de buturile adverse. De fiecare dată, portarul Iacob i-a refuzat golul prin intervenții decisive, la a doua chiar accidentându-se, motiv pentru care a și fost schimbat cu Mutu. Am încercat sper să intre cândva. Deocamdată, e bine că nu a fost nevoie de un gol al mei, iar echipa a luat cele trei puncte”, a spus „Kiki”.

„E important că am început cu dreptul, am obținut o victorie acasă foarte importantă împotriva unei echipe ce are în componență jucători de valoare, care au jucat și în Liga 1. Acum urmează două jocuri în deplasare din care vrem să scoatem maxim. Am avut obiectiv intrarea în play-off, dar dacă adunăm punctele ce ne vor duce pe unul din primele două locuri e un bonus pentru noi și club. Chiar ne onorează postura în care ne aflăm, sperăm să putem obține și mai mult”, a adăugat „închizătorul” de 25 de ani la finalul  disputei cu ardelenii.

Marius Chindriș a fost unul dintre fotbaliștii menajați în deplasarea de la Mioveni, în intermediara din sezonul regulat pierdută cu 2-0. Duminică va avea ocazia să contribuie la o revanșă de trei puncte de aur. „Cel mai important meci e întotdeauna cel care urmează. Vrem să câștigăm pentru a arăta că avem valoare și nu neapărat doar în fața lor”, a concluzionat utistul.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button