Fotbal judetean

Cine nu are (și) bătrâni…: Frontiera Curtici – Șoimii Șimand  2-0





După trei rezultate negative, remiză la Șofronea și înfrângeri cu Sîntana (în campionat) și Cermei (în Cupă), Frontiera Curtici a simțit gustul succesului cu Șoimii Șimand.

Meciul nu a fost tocmai simplu, dar asta numai pentru că „vameșii” au ratat destule ocazii după Piț deschisese scorul după o jumătate de oră de joc. Avrămuțiu și mai ales Prică au fost campionii ratărilor ce le-au permis „șoimilor” să rămână în joc până în minutul 85. Atunci, Pavel, care a ratat de punctul cu var cu Sîntana, a marcat de data aceasta. „Nu e ușor să îți asumi responsabilitatea din nou după ce ai ratat un penalty. A avut tărie de caracter și-l felicit pentru asta. Mai vreau să-mi felicit și fundașii, care nu au luat gol după câteva meciuri mai puțin reușite. Per ansamblu, am evoluat bine, ne-am creat destule ocazii de gol, dacă la un moment dat era 4,5-0 nu era mult. Dar, mai trebuie să recunosc că în cazul în care ar fi egalat cumva la 1-0, am fi riscat să nu câștigăm. Până la urmă, mă bucur că am câștigat 3 puncte ce ne permit să rămânem în primele 6 echipe ale campionatului, având pe teren mulți jucători localnici și trei fotbaliști de la echipa de juniori”, a spus Dinu Maghici, antrenorul Frontierei.

De partea cealaltă, în numele Șimandului, Dumitru Mitu consideră că echipa sa a fost din nou dezavantajată de arbitraj. „Au fost din nou niște decizii incredibile, începând cu faza de la golul lui Piț la care trebuia dat fault în atac. Am început să cred că arbitrii și AJF-ul are ceva cu noi, să ne spună dacă vor să ne retrogradeze ca să știm să nu ne mai prezentăm la meciuri. Nu de alta, dar oamenii de la Șimand cheltuie și ei niște bani și tot ceea ce doresc e să fie tratați ca și celelalte echipe”, a spus experimentatul mijlocaș, care a mai invocat partidele de la Lipova și de acasă, cu Cermeiul, la capitolul decizii nefavorabile ale arbitrilor.

Formații:

Curtici: Potoreț – Don, Crișan, Pleșca, Morariu – Parlapan, Nedea, Avrămuțiu, Prică – Piț (83 Hanc), Pavel (87 Roza).

Șimand: Vaida – Burlacu (63 V. Rus), Hadăr, Cătană, Ruska – Țigan, Rus, Rechițan, Pantea – Mitu, Mărcuș (82 Cuc).

Arbitri: Loredan Bogdan – Gabriel Hărduț, Sergiu Burcă

Observatori FRF: Mircea Toderici, Andras Mako









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button