Fotbal judetean

Promovarea se vede cu ochii deschiși: Viitorul Șepreuș – Vulturii Socodor 0-2





Peste 100 de fani ai „vulturilor” și-au însoțit favoriții la Șepreuș, pentru un derby zonal și de clasament. Câștigătoarea lua o opțiune importantă pentru promovare, iar la finalul celor 90 de minute aceasta avea să fie trupa din Socodor.

Prima parte a fost destul de tacticizată, cu gazdele ce păreau mulțumite și cu remiza, un rezultat ce-i ținea pe adversari la 3 puncte în spate. Repriza a doua a început, însă, perfect pentru trupa lui Tibor Darasz. Bibarț a șutat de la 23 de metri pe colțul scurt, iar David s-a lăsat surprins: 0-1. Din acel moment, Șepreușul a ieșit mai mult la joc, prilej pentru vizitatori să inițieze câteva contre tăioase, irosite, însă, de același Bibarț. Lucrurile s-au clarificat defintiv cu 5 minute înainte de final. Licker a scăpat în careu, a tras în portar, mingea i-a revenit, a pasat în lateral lui Buia, care a marcat în poarta goală.

După ce a învins și Tîrnova în acest retur, cealaltă echipă înghesuită în fotoliul de lider, „vulturii” își depun serios candidatura pentru un loc în ediția viitoare a Ligii a 4-a. „Dacă pe teren propriu eu zic că avem meciuri abordabile, în deplasare mai mergem la Ghioroc, Apateu sau Gurahonț. Cam aici se va juca totul pentru noi, sperăm să fim la înălțime. E foarte important să-l recuperăm pe Nădăban, care a ieșit accidentat în prima repriză de la Șepreuș,  avem nevoie de toată lumea pentru partea a doua a returului. Nu ne ascundem, ne dorim să promovăm, dar nu facem un capăt de țară dacă nu vom reuși. Deocamdată, ne bucurăm de victoria frumoasă de la Șepreuș, într-un meci dominat de fair-play, nu știu de ce s-a creat o tensiune artificială în jurul partidei”, ne-a mărturisit Petrică Crișan, președintele „vulturilor”.

Formații: 

Șepreuș: David – I. Gligor, Jurcoi, Cojocaru, Fărcuți – Ienciu (53 Sîrbu), Cati, Trif, M. Ignat (53 Manolache) – S. Mako (79 I. Ignat), Noaică.

Socodor: Virzob – Bragea, Mariș, Gherheș, Zekany – Maier, Nădăban (32 Cristea), Flueraș (67 Licker), Bejera (46 Buia) – Bibarț (86 Pantea), Ardelean.

Arbitri: Alexandru Gornic – Casian Băla, Daniel Bondar 

Observator AJF: Marcel Vida









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button